Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Császáros anyukák, nektek...

Császáros anyukák, nektek hogy néz ki a sebetek/varratotok?

Figyelt kérdés
És menny idő alatt gyógyult be?
2011. márc. 1. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor levehettem a kötést, már gyógyult volt, de még sokáig érzékeny volt, viszketett. Most halvány, rózsaszínes csík az egész, így 16 hónappal a műtét után. Szerintem nem csúnya.
2011. márc. 1. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Tegnap volt pont 17 hónapja, hogy műtöttek. A sebem egész pontosan 12 cm, halvány rózsaszínű, illetve a két szélén már csak olyan karcolás-szerű, tehát nincs rózsaszín csík sem, csak egy nagyon halvány, hajszálvékony vonal (egyik oldalon egy cm, a másik oldalon már 3 cm - tehát fokozatosan tűnik el középvonal felé a rózsaszínessége).

Remélem, hogy olyan lesz majd az enyém is, mint barátnőmé, neki 27 hónappal a műtét után az egész csak egy hajszálvékony csík, illetve anyukámnak is több éve már, hogy kivették a méhét, és neki is ilyen csíkja van.

Egyébként sokáig fájdogált, illetve olyan furán érzéketlen volt ott körülötte a bőr, viszont időjárási frontokra még most is érzékeny, ugyanis rohadtul tud viszketni. :(

2011. márc. 1. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem 4hónap után gyógyult,de az efgyik szélén érzem h belül van ilyen damilszerűség.A doki azt mondta h ott belül is összevarrtak, és felszivódik 3 hónap múlva..na hát eltelt 4 hónap,és még érzem.

Egyébként ha hideg van nekem nagyon érzékeny, zuhi után meg baromira viszket...

2011. márc. 1. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
2 éve volt a császár, ma szinte nem is látszik a heg:)
2011. márc. 1. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nagyon szép a hegem. Kb annyira látni, mintha egy rotring ceruzával húztak volna egy halvány fehér vonalat a szőrvonal mentén(kb.8-10 centi hosszú). Már fél évvel a lányom születése után is ilyen volt. Szépen hegesedő bőröm van-ezt mondta a doki. Viszont frontoknál érzékeny, húzódik, és 1-1 centis sávban nincs érzékelés a heg fölött és alatt. Valószínű már nem is lesz(2 éves már a lánykám).
2011. márc. 1. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én tettem fel ilyen kérdést régebben. Nézd meg, képet is linkeltem: Így keresd: Szerintetek 8 hónap után ez milyen? Csúnya? A tietekhez képest milyen?
2011. márc. 1. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
10 hós a lányom, a csíkom vastagabb, mint az előző válaszolóké, de a műtét után 1 hééttel már csak lefeksésko, azóta meg egyáltalán semilyen panaszom nincs. Egyébbként a kilóim nem kevesbedtek, ezért nem is látszik.:))
2011. márc. 1. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!