Első császáros babád után ikrek?
Na, itt vagyok. Ismerek ilyet, 3 év van a gyerekek között. Mindkét szülés császár volt, nem volt gond. 38 hétre lettek a fiúk, nem nyílt, ezért lett császár mindkettő.Ennyit tudok róluk.
Nekem is egy lányom és két ikerfiam van, 21 hónap van köztük, de én simán szültem mindkétszer. Ha tudok valamilyen más kérdésedre válaszolni, írj és szívesen megteszem.
Egyénként ikreket vársz?
Köszönöm a választ. A kérdés csak érdeklődés szintű volt. Nagyon sok nálunk a családban az ikerpár,lassan szeretnénk tesót és felmerült bennünk a "mi lenne,ha.." :)
Várom azért még a válaszokat!! :)
Nagyon jó barátnőmnek született császárral kislánya 41.héten, ezután 2 év 1 hónapra születtek ikerfiúk 37.hétre, szintén császár.
Ha a heg miatt kérdezed, nem volt vele gond, bár nem engedték tovább hordani, programozott császár volt.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Nálunk a férjemnek is majdnem lett ikertestvére(elhalt), apuméknál van 2 ikerpár és férjem családjában is...
Várom a többi választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!