Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csaszaros anyukak! Mennyi ido...

Csaszaros anyukak! Mennyi ido utan jott helyre a mensitek?

Figyelt kérdés
Nekem ket eves lesz a kislanyom es meg mindig feje tetejen all minden:elszo harom nap csak pecseteles ,kovetkezo harom_negy nap omlik,baba elott harom negy nap volt osszesen:(
2011. jún. 14. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:

2 éve volt császárod?

Nekem hamar megjött (6 hét után), és szinte egyből rendszeres is lett. Most nekem hosszabb a mensim, mint előtte, de rendszeresen így van, és bár nem örülök, hogy most tovább tart, de előfordul, hogy szülés/császár után más lesz a mensi.

Ha aggódsz, vagy kellemetlenül érzed magad, akkor érdemes lenne felkeresned egy orvost.

2011. jún. 14. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:

14 hónapja szültem, és azóta 3x menstruáltam..

nagyjából 1,5 havonta!!!

Most 2 hónapja megint semmi!!!!

Viszont maga a vérzés egyenletes, 4-5 napig tart,erősebb, majd egyre gyengébb.

Szülés előtt amúgy, nekem akkor is rendszertelen volt!

2011. jún. 14. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam 16 hónapja született császárral.

7 hónapos lehetett mikor először megjött, és azóta is rendszeresen jön. Viszont nekem "jobb lett", mint szülés előtt volt: rövidebb ideig tart, a vérzés is gyengébb, és nem pusztulok bele az első napba!

2011. jún. 14. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Három hónap után megjött,azóta rendszeres,28 napos,nem szenvedek,mint szülés előtt,viszont tovább tart,6-7 napig.Nem tudom számít-e,de még szoptatok.
2011. jún. 14. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is 2 éves a lányom és még mindig olyan mint a magyar népmese:hol volt hol nem volt!semmi rendszer nincs benne!a dokim azt mondja azért mert még szoptatok,de én nem hiszem hogy ez a baj mert a szülés után felrakattam a spirált,na attól kezdve szinte egyfolytában véreztem viszont 2 hónapja levettettem és azóta meg szinte semmi!szerintem kéne csináltatnunk egy hormon szintes vérvételt!
2011. jún. 14. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!