Kb. egy eve szult csaszaros anyukak! Milyen a mensitek?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos meg nem jott helyre,terhesseg elott normal mennyiseg volt es harom negy nap,most ossze vissza jon,altalaban kesik es elso napokban omlik belolem,nem tudom hogy kozrejatszik az is hogy elkotottek a petevezeteket?2010. jún. 23. 07:49
1/3 anonim válasza:
A petevezeték elkötésnek szerintem nem sok köze lehet hozzá.
Inkább a megváltozott hormonháztartás.
Ahány nő, annyi verzió.
Nekem szinte órára pontosan 4 hetente pénteken jön meg, már 3 hónapja, kicsit rövidebb lett és talán kevesebb is.
2/3 anonim válasza:
Igaz, én még csak fél éve szültem, de a 6 hetes vérzés után 1 hónapra meg is jött. Azóta be van állva 31-35 naposra, és nekem is rengeteg van, és sokáig tart. Előttem mindig kevés volt, most meg utálok olyankor elmenni bárhová is, nehogy "baleset" érjen. A legutolsó is 8 napig tartott :( Mondjuk nekem csak 2-3 nap, amikor ömlik, utána csak maszatol, de az is éppen elég.
3/3 anonim válasza:
16 hónapja szültem. A 6 hetes kontroll után azonnal fogigátlót kezdtem szedni, azt a fajtát, amit szoptatás mellett lehet, Cerazette, azt hiszem. Amíg szoptattam, nem volt menzim. 7 hónapos korunkban maradt el a szoptatás (nem volt már tejem), rá egy hónapra megjött az első, és nagyon durva volt mennyiségre. Mivel a szopi elhagyásakor azonnal visszaálltam a terhesség előtti fogigátlómra, nekem rendszeresek a menzik, és visszaállt a rend (mennyiségre, hosszúságra stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!