Császáros anyukák, meddig volt érzékeny a sebetek szülés után?
Hát azért az 5-6 hét kicsit kevés... ;)
Én 15 hónapja szültem,nekem még most is kicsit érzékenyebb ha mondjuk a gyerkőc rám ugrik... A dudor felül még mindig megvan,és talán pár hónapja kezdtem el észre venni,hogy halványodik.Előtte nekem is piros volt maga a vágás.
Szia!
Nekem 8 hós a babám, néha én is érzem a sebem (bikinivonalnál vágtak), ritkán belenyilal, vmint kissé érzéketlen maradt a felülete. A nőgyógyászom szerint ez egyéni, mint ahogy az is, hogy hogyan gyógyul a bőr. Ha viszont többször és fájdalmasan érzed, inkább kérdezz rá a dokidnál szerintem.
Miért mondanék,5-6 hetet ha nem igy lenne?
2 császárom volt,és tudom mit beszélek.
Nem vagyunk egyformák.
Ne haragudj de tényleg nem lehetne kihagyni ezt a beszólok a másik válaszolónak dolgot?
Már nincs is lassan olyan kérdés ezen az oldalon,ahol valaki nem szól be valamit.
Arra emlékszem,hogy 6 hetes kontrollon,amikor a doki vizsgált és nyomogatta sebem környékét egyáltalán nem fájt,nem volt érzékeny a vágás.Egyébként 5 vagy 8 hét tök mindegy,akkor sem 11 hó.A kettő között hatalmas idő különbség van,ezért teljesen mindegy,hogy napra pontosan emlékszem-e.
Ne is haragudj,de nem az összes nő császározásában vagyok szakértő,hanem a sajátomban.Ezt meg nem kellene megkérdőjelezni ismeretlenül,vagy talán tudod meddig fájt a sebem?
Nekem inkább ugy tűnik Te vagy az aki meg akarja magyarázni minek hogy kell lennie,és ha valakié eltér akkor kiigazitod,kéretlenül is.
Na részemről lezártam,kérlek foglalkozz saját magaddal és legközelebb a kérdésre válaszolj.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!