Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Császáros anyukák, meddig...

Császáros anyukák, meddig volt érzékeny a sebetek szülés után?

Figyelt kérdés
Babám lassan 11 hónapos, de még mindig érzékeny a sebem, színe is élénk piros, kidudorodik. Ez meddig normális?
2010. okt. 3. 23:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hú már nem emlékszem pontosan,de kb 5-6 hétig.Engem hosszában vágtak,nem tudom ez számít e.
2010. okt. 3. 23:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Ja kihagytam 11 hósan tuti nem normális,lehet kicsit begyulladt,vagy a heggel van valami,nézesd meg,lehet csak egy jó hegkezelő krém kell.
2010. okt. 3. 23:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia, nekem 13 hónapos a kislányom, de én egyátalán nem érzem a sebemet, csak egy vékony vonal emlékeztet rá, alig látszik. Annak ellenére nagyon szépen gyógyult, hogy nem vagyok vékony, sőt...nagy is maradt a hasam szülés után, de a dokim mondta, hogy kenegessem neogranormonnal és majd szépen meggyógyul.
2010. okt. 3. 23:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát azért az 5-6 hét kicsit kevés... ;)

Én 15 hónapja szültem,nekem még most is kicsit érzékenyebb ha mondjuk a gyerkőc rám ugrik... A dudor felül még mindig megvan,és talán pár hónapja kezdtem el észre venni,hogy halványodik.Előtte nekem is piros volt maga a vágás.

2010. okt. 3. 23:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 8 hós a babám, néha én is érzem a sebem (bikinivonalnál vágtak), ritkán belenyilal, vmint kissé érzéketlen maradt a felülete. A nőgyógyászom szerint ez egyéni, mint ahogy az is, hogy hogyan gyógyul a bőr. Ha viszont többször és fájdalmasan érzed, inkább kérdezz rá a dokidnál szerintem.

2010. okt. 3. 23:24
 6/12 anonim ***** válasza:

Miért mondanék,5-6 hetet ha nem igy lenne?

2 császárom volt,és tudom mit beszélek.

Nem vagyunk egyformák.

Ne haragudj de tényleg nem lehetne kihagyni ezt a beszólok a másik válaszolónak dolgot?

Már nincs is lassan olyan kérdés ezen az oldalon,ahol valaki nem szól be valamit.

2010. okt. 3. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem akartalak megbántani,kedvesen próbáltam írni,eleve azt hittem hogy elírtad... Amúgy meg írtad is,hogy nem emlékszel rá pontosan,most meg már hirtelen profi lettél császár témában...
2010. okt. 3. 23:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Arra emlékszem,hogy 6 hetes kontrollon,amikor a doki vizsgált és nyomogatta sebem környékét egyáltalán nem fájt,nem volt érzékeny a vágás.Egyébként 5 vagy 8 hét tök mindegy,akkor sem 11 hó.A kettő között hatalmas idő különbség van,ezért teljesen mindegy,hogy napra pontosan emlékszem-e.

Ne is haragudj,de nem az összes nő császározásában vagyok szakértő,hanem a sajátomban.Ezt meg nem kellene megkérdőjelezni ismeretlenül,vagy talán tudod meddig fájt a sebem?

Nekem inkább ugy tűnik Te vagy az aki meg akarja magyarázni minek hogy kell lennie,és ha valakié eltér akkor kiigazitod,kéretlenül is.

Na részemről lezártam,kérlek foglalkozz saját magaddal és legközelebb a kérdésre válaszolj.

Minden jót.

2010. okt. 3. 23:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy éves a kisfiam, és ha időjárás változás van, meg szoktam érezni. Olyan érdekesen viszket. Most már elmúlt, de nemrég még érzéketlen is volt körülötte a bőr. Nekem keresztbe vágtak bikinivonalnál, és a két széle kezd halványodni, ott már csak egy vékonyka hegcsík van. De a közepénél még mindig rózsaszínes, kicsit kitüremkedő a seb. Szerintem sem ártana megnézetned, mert ha ennyire érzékeny, fájdalmas, és élénk piros, akkor az sajnos akár sérvre is utalhat.
2010. okt. 4. 07:37
 10/12 anonim ***** válasza:
10 hós a fiam, engem bikinivonalnál vágtak, szinte teljesen kifehéredett a vonal, nincs dudor, csak ha hozzáérek furcsán érzékeny, de lehet ez inkább pszichés,maga a tudat, hogy ott felvágtak. :(
2010. okt. 4. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!