Császáros kismamák, akik hordtak a szülés után haskötőt, mik a tapasztalataitok, mikor lehet felvenni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 12:31
1/6 anonim válasza:
bármikor. napi 2x2-3 óránál ne hord többet.
2/6 anonim válasza:
Kicsit off leszek, bocsi. Szintén császáros voltam, és akartam venni haskötőt. De a kórházban az egyik igen tapasztalt, és nem mellesleg 3 gyermeket szült anyuka lebeszélt róla. Azt mondta, ha azt akarom, hogy utána egy plöttyedt izé legyen a hasam helyén, akkor hordjam csak. Így nem vettem, és tényleg nagyon szépen visszament a hasam, nem plötyi (bár a bőröm egy picit csíkos). Ha nem hordasz haskötőt, a hasad saját magától fog dolgozni, a hasizomnak kell "elvégezni a munkát".
3/6 anonim válasza:
Ja, azt kihagytam, hogy a 3 gyerekes anyuka egy ott dolgozó nővérke volt.
4/6 anonim válasza:
én egyből elkezdtem használni, miután a doki kivette a varratokat, de csak akkor mikor a házimunkát csináltam, napi pár órát, kb 2 hónapig. Nekem tök jó volt, hogy nem terhelődött annyira a derekem, mikor használtam, szóval könnyebb volt csinálni a házimunkát.
Az én hasam teljesen rendben van, se csík, se plötyi, nem tudom enélkül milyen lenne, de szerintem ez a "plöttyedt has" dolog főleg genetika. A nővérem hasa két baba után olyan mint egy 20 évesé, ő is használt haskötőt.
5/6 anonim válasza:
Ez így igaz, ahogy Banyuci írta! Ugyanazt tapasztaltam, ráadásul nekem igencsak volt/van rajta fölösleg, és visszament eredeti állapotába!!!!Nem lóg.
6/6 A kérdező kommentje:
Az első után nekem is szépen visszament,haskötő nélkül.Most gondoltam kipróbálom,meg ugye azt is hallottam ogy a hegnek is jót tesz,mert hamarabb gyógyul vagy mi.Köszi.
2010. aug. 8. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!