Elronthatja e a szexuális életet a szülés közben alkalmazott gátmetszés? Milyen tapasztalataitok vannak?
Kell idő hozzá, teljes gyógyulás után is, de általában a szülés utáni szex (pl 1-2 év múlva) minőségileg jobb, mint előtte volt.
Nálunk ez mindenképp igaz, sokkal jobb. A gátmetszés nem zavar bele nálunk.
Nem a gátmetszés okoz gondot,hanem ah belső varratok vannak.
Nekem majdnem 4 kg-os volt a lányom és természetes úton szültem.Nem is tudom,mennyi belső varratom van,de most 8 hónap után is fáj az együttlét,így annyira nem is erőltetem...:-/
Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak a gátmetszésről. Az első 3 babámnál automatikusan vágtak. A gyógyulás nagyon hosszú volt, sokáig külön-külön éreztem minden öltés helyét. Csak 1-1,5 év múlva nem fájt az együttlét... Mondjuk, az elsővel (mivel vákuumos volt) belül össze-vissza szakadtam, belül is sok varratom volt, több, mint 1 óráig varrtak...
A 4. babámat gátvédelemmel szültem, az előző szülés után 10 évvel (ez orvosilag 1. szülésnek számít). Picit repedtem egy régi varrat mentén, 3 öltésem volt... Sokkal könnyebb volt a felépülés, szinte észre se vettem. Ja! És az együttlétek is fájdalommentesek most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!