Szülés után meddig véreztetek és meddig fájt a gátmetszés helye?
A vérzésem a 4. hétre teljesen elmúlt.
A gátmetszés helye nekem nem igazán fájt, csak nagyon érzékeny volt. Pláne időjárás változáskor!
Belül is varrtak elég sok helyen, azok egyáltalán nem fájtak szülés után.
Aztán olyan 3 hónappal a szülés után a gátmetszés helye belül elkezdett borzasztóan fájni. El is mentem a dokimhoz, mert azt hittem, begyulladt. Megnézte, nem volt semmi. De mondta, hogy igazán akkor indul be a hegesedés, és az fájhat ennyire.
4-5 hétig véreztem, a gátsebem nem fájt szülés után rögtön, csak kb az 5. napon, amikor is begyulladt, de akkor is csak 4 napon át fájt nagyon, mert kaptam mellgyulladásra antibiotikumot, és az egy nap alatt begyógyította :-) Engem is varrtak belül, az a harmadik héten viszketéssel gyógyult, de addig nem is éreztem.
Aranyerem is volt már a 3. trimeszter óta, nem vérzett, csak dudor, azt pedig Hemoriddal kenegettem. Az kb 7 hét után múlt el. Összességében 6 hét volt a teljes felépülés (lelkileg is).
Vérezni kb 5 hétig véreztem,a 6.héten még barnáztam.
45 percig varrtak, belül is szétrepedtem, de igazán nem fájt a gátseb...az első hetekben érzékeny volt, nem tudtam sokáig állni, mert akkor mintha húzódott volna.
10 hónapja szültem
Az elsőnél 2 hétig volt vérzés,kb 1 hétig rózsaszínes folyás,majd semmi. A gátam 2 hét után is roppant érzékeny volt! "felszívódós" varrat volt.
A másodiknál 3 hét vérzés után pecsételés volt egészen a 6. hét utánig.
4. nap kiszedték a varratot,az első hét végén már simán leültem akárhova.
Szia!
Szülés után jó három hétig véreztem. Igazán kellemetlen az első 2 hét volt, akkor fájt a gátsebem is.
Sajnos kiváló meteorológus lett a varratomból, mindig tudom, mikor jön a front... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!