Kb.2 éve szült császáros anyukák! Hogy áll a sebetek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 20:09
1/8 anonim válasza:
Én 17 hónapja szültem. A sebem nagyon szép csak egy vékony halvány kis vonal van a vágás helyén. Körülötte picit érzéketlen, de azt mondják hogy ez így is marad. Egyszóval nagyon meg vagyok vele elégedve. :)
És Neked milyen?
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ! nekem elég vastag volt, és hosszú is komplikációk miatt. mostanra (2 éves a nagyfiú) a két széle megy össze, és ott semmi nem látszik. én is elégedett vagyok.
2010. okt. 26. 20:43
3/8 anonim válasza:
Nekem nemrég kivágták és csináltak újat, de amúgy nagyon szép volt. 2 év után már csak egy egész vékony fehér csíkocska látszódott, remélem most is ilyen lesz!
4/8 anonim válasza:
26 hónapja volt császárom,nagyon szép a hegem,alig látszik vmi.Már nem is érzékeny,ha tapogatom,akkor már érzem,hogy ott van.....
5/8 anonim válasza:
Ez genetikus. Nekem plasztikai varratom van /péterfyben így csinálják/ mégis piros még középen. Egy velem egy időben szült anyukának már csak fehér csík látszódik, míg nekem csak a szélei fehérek. Sebaj, 2 hónap és jön a következő :_O)
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! az utolsó válaszolónak gratulálok!
2010. okt. 27. 19:57
7/8 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.Nekem 4hónap múlva jön a tesóka... :)
8/8 A kérdező kommentje:
Neked is gratulálok :) !
2010. okt. 30. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!