Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros Anyukák! Tényleg...

Császáros Anyukák! Tényleg jobban fáj a második császár?

Figyelt kérdés
3 éve szültem császárral Nekem már akkor sem volt egy leányálom és most 2X-ra is 99, 99 % hogy az lesz.... :(
2011. máj. 12. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:

hmm

nekem nem fájt jobban és hamarabb haza is mehettem

de nem feltétlen kell h császár után is az legyen max akkor ha valami egészségügyi indok van

nekem a 2ik császár is rendes szülésnek indult a 42ik héten de mivel leállt a szülés félúton ezért lett császár megint sajna .-(

nekem 5 év volt a kettő között

javaslom ha teheted akkor rendes szülésre készülj elvileg semmi akadálya bár a pontos hátteret nem tudom

sokkal hamarabb gyógyulsz

nekem az első baba rendes szülés volt

a második is de a bbab feje túl csontos volt és a fejtartása is rossz volt

a harmadik fentebb :-)

2011. máj. 12. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem volt semmivel sem rosszabb, mint az előző.
2011. máj. 12. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Kedden szültem a második babámat, első 20 hós, császár volt, most is császár volt. Kivártuk a végét, még fájások is voltak, de nem akartam kockáztatni. Nekem ez sokkal kevésbé volt rossz, kevésbé fáj. Persze most még a kórházban vagyunk, lehet, hogy otthon már másként látom majd. :)
2011. máj. 12. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal kevésbé fájt!!
2011. máj. 12. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én arra emlékszem, hogy az első felkelés az ugyanannyira fájt(hiszen pontosan ugyanolyan műtét volt mint az első, sztem az nem fájhat kevésbé), semmivel sem kevésbé mint az első, viszont az első pár nap főleg az első nap maga a méhem sokkal jobban fájt, már a császáros őrzőben fájdalomcsillapítóért könyörögtem. És arra is emlékszem, ami feltűnt, hogy a kórházból hazafelé az útón majdnem sírtam anniyra fájt a méhem, ami furcsa volt mert az elsőnél alig éreztem fájdalmat hazafelé.

2011. máj. 12. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

utcsó vagyok, bocsi, de műtét az műtét, sajna nem fog kevésbé fájni, csak sztem lelkileg már tudod mire számíthatsz és így talán a felépülés könnyebb lesz!

Sok sikert!

2011. máj. 12. 23:05
 7/7 Maxima ***** válasza:
nem faj jobban a 2. csaszar (nekem elviselhetobb volt) csak nehezebben fog gyogyulni a seb mert ugyan ott vagnak majd mint az elsonel. tehat a vagas mostmar tuti lathato de kit erdekel? :))) a baba a lenyeg nem az hogy hogy nez ki ott ahol csak a parunk latja :) nekem 7 ev kulonbseg volt a 2 csaszar kozott
2011. máj. 14. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!