Császáros Anyukák! Tényleg jobban fáj a második császár?
hmm
nekem nem fájt jobban és hamarabb haza is mehettem
de nem feltétlen kell h császár után is az legyen max akkor ha valami egészségügyi indok van
nekem a 2ik császár is rendes szülésnek indult a 42ik héten de mivel leállt a szülés félúton ezért lett császár megint sajna .-(
nekem 5 év volt a kettő között
javaslom ha teheted akkor rendes szülésre készülj elvileg semmi akadálya bár a pontos hátteret nem tudom
sokkal hamarabb gyógyulsz
nekem az első baba rendes szülés volt
a második is de a bbab feje túl csontos volt és a fejtartása is rossz volt
a harmadik fentebb :-)
Szia!
Én arra emlékszem, hogy az első felkelés az ugyanannyira fájt(hiszen pontosan ugyanolyan műtét volt mint az első, sztem az nem fájhat kevésbé), semmivel sem kevésbé mint az első, viszont az első pár nap főleg az első nap maga a méhem sokkal jobban fájt, már a császáros őrzőben fájdalomcsillapítóért könyörögtem. És arra is emlékszem, ami feltűnt, hogy a kórházból hazafelé az útón majdnem sírtam anniyra fájt a méhem, ami furcsa volt mert az elsőnél alig éreztem fájdalmat hazafelé.
utcsó vagyok, bocsi, de műtét az műtét, sajna nem fog kevésbé fájni, csak sztem lelkileg már tudod mire számíthatsz és így talán a felépülés könnyebb lesz!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!