Császáros anyukák! Kérlek írjon akinek császár után katéterezés miatt húgyúti sérülése lett. Vérvizelés, fájdalom stb. nem fertőzés hanem kimondottan sérülés érdekelne. Hogyan gyógyították, hogyan diagnosztizálták egyáltalán?
Katéterezés során a fertőzés a legveszélyesebb.
Olyan mértékű sérülést elvileg nem tudnak okozni ami ne gyógyulna meg hamar. Ha pl felsértik és véres tőle a vizelet az is csak egyszer jelentkezik. Ha folyamatosan véres a vizelet annak veseproblémák állnak a hátterében.
Ha nem gyógyulnak néhány napon belül a tünetek, mindenképpen fel kell keresni egy orvost.
Nekem biztos, hogy felsértettek valamit, mert piszkosul fájt minden pisilésnél és elég sokáig volt vér a pisimben. Nem fertőzést szedtem össze, hanem fizikai sérülést. Jobban fájt, mint a sebem és két hétnél tovább tartott, mire elmúlt. Nem tudom, hogy ez "hamar" gyógyulásnak minősül-e...
A gyógyítást elvégezte a szervezetem, mikor a dokimnak jeleztem, akkor annyit mondott, hogy hát igen, sajnos előfordul, két hét alatt rendbe jön. (Na kössz, dugjanak így fel neked is egyet, aztán beszélgethetünk.)
Mint írtam, a hasi sebemmel nem volt annyi gond, mint ezzel a fránya pisivel.
Reméljük nem komoly neked sem. De sajnálom nagyon, hogy veled is megtörtént, nem értem, miért nem lehet erre odafigyelnie a nővérnek. Én legszívesebben neki is feldugdosnám, érezze már, mit csinált.
Az a rossz, hogy tényleg piszkosul fáj és viszonylag sokáig tart. A sebed már nem is fog fájni, mire ez elmúlik..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!