Császáros anyukák, első császár után mikor szülted a második gyermeked, és hogyan?
17 hónapos a kisfiam, császár lett, nagy baba volt, 4 kg.
Úgy tervezném, hogy kb. 2,5 év legyen a 2 baba születése között. 34 éves vagyok.
Ilyenkor tuti hogy császár lesz a 2. baba is?
Leírnátok kinél hogy alakult, ill. kinek mit ajánlott az orvosa? Köszönöm!
Max. 8 hetem van még hátra, ha gondolod, megírom, hogy mi volt.
Nálunk 27 hónap lesz (kb.) a két gyerek között, de nagyon szeretnék természetes úton szülni.
Az orvos nem ajánlott semmit. Mondtam neki, hogy szeretnék "rendesen" szülni, ha lehet. Visszakérdezett, hogy "nem akar császárt?!" Mondtam, hogy nem. Erre megint visszakérdezett: miért?
Elmagyaráztam neki, aztán ennyiben maradtunk. Majd meglátjuk.
Szép nagy fiam lesz, de bizakodom. :)
Szia!
Én is 34 éves vagyok és pénteken töltöttem be a 39. hetet több orvossal és szülésznővel beszéltem és azt mondták mind, hogy 90%, hogy császár lesz, 29 hónapos a kislányom, és nincs fogadott dokim. Hétfőn megyek nst-re akkor döntenek, hogy be kell -e feküdnöm.
Köszönöm szépen a válaszokat! akkor ezek szerint nagy esély van a 2. császárra, főleg ha nálunk is ő is nagy baba lesz, végül is nem baj, a lényeg, hogy minden rendben legyen!
Kedves 2. válaszoló! mindenképpen írd meg légyszi, hogy mi volt, nagyon szurkolok!
persze a többiek is megírhatják, nagyon érdekel a dolog!
köszi még egyszer!
Köszönöm nektek is!
Kedves Utolsó! hú a te eseteden csodálkozom, mert hogy hamar jön a következő babád, és az orvos mégis lát esélyt a természetes szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!