Császáros anyukák, első császár után mikor szülted a második gyermeked, és hogyan?
17 hónapos a kisfiam, császár lett, nagy baba volt, 4 kg.
Úgy tervezném, hogy kb. 2,5 év legyen a 2 baba születése között. 34 éves vagyok.
Ilyenkor tuti hogy császár lesz a 2. baba is?
Leírnátok kinél hogy alakult, ill. kinek mit ajánlott az orvosa? Köszönöm!
Szia!
A 12.04-i kismami vagyok. 08-án megszületett a kislányom. Hajnal négykor elfojt a magzetvíz, nem volt egy fájásom sem délig amikor is megcsinálták a császárt. Mivel nem tágultam egyáltalán ezért nem is volt kérdés, hogy császár legyen -e.
Üdv: Ancsa
Sziasztok!
2010-12-04 09:53 vagyok.
Megígértem, hogy írok. Január 22-én komplikációk miatt császárral született meg a fiam, így sajnos nem tudom megmondani, hogy mi lett volna, ha... elvileg simán is szülhettem volna, mert a doktornő azt mondta, hogy a harmadik szülés két császár után tutira császár. Gondolom, akkor a második még nem.
Szóval császárom lett, tüdőgyulladás miatt, lázas volt a fiam is, de már jól vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!