Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák, első...

Császáros anyukák, első császár után mikor szülted a második gyermeked, és hogyan?

Figyelt kérdés

17 hónapos a kisfiam, császár lett, nagy baba volt, 4 kg.

Úgy tervezném, hogy kb. 2,5 év legyen a 2 baba születése között. 34 éves vagyok.

Ilyenkor tuti hogy császár lesz a 2. baba is?

Leírnátok kinél hogy alakult, ill. kinek mit ajánlott az orvosa? Köszönöm!

2010. dec. 3. 22:29
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia!

A 12.04-i kismami vagyok. 08-án megszületett a kislányom. Hajnal négykor elfojt a magzetvíz, nem volt egy fájásom sem délig amikor is megcsinálták a császárt. Mivel nem tágultam egyáltalán ezért nem is volt kérdés, hogy császár legyen -e.

Üdv: Ancsa

2010. dec. 15. 10:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Szia! szívből gratulálok a kislányodhoz!!!! Az a lényeg, hogy egészséges és hogy mindketten jól vagytok! Jó babázást!
2010. dec. 16. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

2010-12-04 09:53 vagyok.

Megígértem, hogy írok. Január 22-én komplikációk miatt császárral született meg a fiam, így sajnos nem tudom megmondani, hogy mi lett volna, ha... elvileg simán is szülhettem volna, mert a doktornő azt mondta, hogy a harmadik szülés két császár után tutira császár. Gondolom, akkor a második még nem.

Szóval császárom lett, tüdőgyulladás miatt, lázas volt a fiam is, de már jól vagyunk.

2011. febr. 4. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!