Első babával császáros anyukák! Hogyan alakult a szülés a második babával? És az első miért lett császár?
Köszönöm a válaszokat. Az első válaszolónak: természetes szülésben reménykedem, de az első császár után a dokim azt mondta, hogy bár nem 100%, de valószínűbb, hogy a második is császár lesz.
Nekem egyébként azért lett az, mert 10 nappal túlhordtam, közben a cukrom is magas volt és 3 nap indítgatás után (és elfolyt magzatvíz után) sem tágultam gyakorlatilag semmit.
Mivel indoloja a dokid, hogy a 2. is valszeg császár lesz? Mennyi lesz a korkülönbség?
(bocs hogy kérdezősködök, csak én is hasonló cipőben járok)
Szia! Az első babával azért császároztak, mert túlhordtam, nagy baba volt és semmire sem indult el a fiam kifelé. Egy darab fájásom sem volt, még jósló sem!! A második császár, igaz másik doki volt, ő kb. 2-szer megkérdezte, hogyan szeretném. Mindig császárt mondtam. Így is lett, a napot is én választottam:))
Annyit még megemlített, hogy azért nem "erőlteti", hogy normálisan szüljek, mert egy anya érzi azt, hogy miért akar császárt. Annak oka van. A fiamnak egyébként a nyakán volt a köldökzsinór is. Elmesélt egy történetet, ha érdekel, szívesen megosztom veled.
Kérdező: köszönöm a válaszod! Nálunk 2 év 2 hónap lesz és még mi sem beszéltünk a szülésről, de a 6 hetes kontrollon nekem is említette, hogy "hamarabb fognak szikéhez nyúlni" a császár után :(
Utolsó: engem nagyon érdekelne a történeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!