Első babával császáros anyukák! Hogyan alakult a szülés a második babával? És az első miért lett császár?
Tegnap 21.37-es vagyok. A következőt mesélte a doki:
Volt egy anyukája, második babával volt terhes. Őt is kérdezgette mindig hogyan szeretne szülni. Az anyuka mindig mondta, hogy császár. Eljött a műtét napja. Mikor felvágta az anyukája pocakját, hirtelen eldobott mindent a kezéből. Annyira vékony volt hasfala, hogy amikor széthúzta látta a baba arcát. A baba arccal felfelé volt. Ha ez normál szülés lett volna, akkor mindketten meghalnak, mert szétreped az anya. Azért hallgassatok a megérésetekre!! A dokim ezek után úgy döntött, hogy senkit sem "erőltet", az anya dönt.
De gáz :(
Az én dokim biztos nem fog engem megkérdezni, tuti, hogy dönt helyettem. Eléggé biztonsági játékos, attól tartok császár lesz ennek a vége.
Neked mértek egyébként hegvastagságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!