Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babával császáros anyukák...

Első babával császáros anyukák! Hogyan alakult a szülés a második babával? És az első miért lett császár?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 16:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. 21:37-es válaszoló, engem is érdekelne a történeted, megosztanád velünk?
2010. máj. 26. 22:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 21.37-es vagyok. A következőt mesélte a doki:

Volt egy anyukája, második babával volt terhes. Őt is kérdezgette mindig hogyan szeretne szülni. Az anyuka mindig mondta, hogy császár. Eljött a műtét napja. Mikor felvágta az anyukája pocakját, hirtelen eldobott mindent a kezéből. Annyira vékony volt hasfala, hogy amikor széthúzta látta a baba arcát. A baba arccal felfelé volt. Ha ez normál szülés lett volna, akkor mindketten meghalnak, mert szétreped az anya. Azért hallgassatok a megérésetekre!! A dokim ezek után úgy döntött, hogy senkit sem "erőltet", az anya dönt.

2010. máj. 27. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:

De gáz :(

Az én dokim biztos nem fog engem megkérdezni, tuti, hogy dönt helyettem. Eléggé biztonsági játékos, attól tartok császár lesz ennek a vége.

Neked mértek egyébként hegvastagságot?

2010. máj. 27. 22:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Az első babám téraránytalanság miatt született császárral.Bár indították a szülést,semmi fájás nem jött.A doki utólag mondta,hogy jól döntött,mert a nyakára és a mellkasára volt a köldökzsinór tekeredve.Én már 6 hetes kontrollon kérdeztem,hogy a 2.is császár lesz-e,azt mondta,hogy elég nagy rá az esély(bár a dokim is császár párti)Épp ma tudtam meg 1 tesztből,hogy megint terhes vagyok :-))Így csak 21 hónap lesz a 2 baba között.Kop-kop,ha minden jól megy....
2010. máj. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!