Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tenyleg ezt csinaljak csaszaro...

Tenyleg ezt csinaljak csaszaros szulesnel?

Figyelt kérdés

második császár után a kínok kínját álltam ki.Ugye tervezett császár,vérszaporítót kellett szednem előtte már 3 héttel.A műtét után minden órában jöttek megnézni hogy mennyire tisztulok.Két szülésznő két oldalról egyszerre nyomták ki belőlem a rengeteg vért.Azt hittem hogy belehalok.Ezt megismételték még 2x....

Egy cikkbol masoltam...

Aki tapasztalt azt kerdezem elsosorban.. mindenkinel kinyomnak vert? Hol?? Mennyit?? Minek kell kinyomni??

2016. márc. 29. 15:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

3 csaszarom volt.

Mindnel meg az orzoben toltott 3 ora alatt homokzsak volt,es parszor meg meg nyomtak a pocakom es igen neztek a verzest kozben.es egyszer miutan kitoltak szobara.

De nem ketten es nem masztak ram,csak finoman megnyomtak egyszer ketszer a hasam....siman kibirhato fajdalommal jart csak.a szopitol jobban fajt a hasam :) (Győr)

2016. márc. 29. 22:41
 22/31 A kérdező kommentje:

De jot tesz az h mutottek es ott nyomkodnak? Olyan furcsan hanfail

Oke bizti tudjak mit csinalnak..de olyan furcsa megis.:)

2016. márc. 29. 22:44
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

aki ott fekszik, annak nyilváűn nem jó, mert fáj. de segítik a vér kiürülését a méhből, miközben arra is kap az orvos információt, hogy megfelelő ütemű-e a méh zsugorodása.

ne azt képzeld, hogy odamegy és beletámaszkodik, hanem az ujjaival körbenyomkodja a méh környékét, kb mint egy sima vizsgálatnál, belgyógyászati vizsgálatnál, amikor a has betapinthatóságát nézik.

nekem az oxi és az általa generált fájások ekkor már nem fájtak, ugyanúgy, ahogy a szoptatás közben sem.

a hasnyomkodás sz@r volt, de nem ez maradt meg bennem a legfájdalmasabb résznek. mondhatni ez felejthető.

2016. márc. 30. 08:07
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem hittem h odamegy es belekonyokol/tamaszkodik.. csak igyis rossz elkepzelni h komoly hasi mutet utan nyomkodnak. De ha ez a helyes ez lesz ha kell.:))) koszonom a valaszokat!!
2016. márc. 30. 11:28
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Én simán szültem, de nekem is csinálta a szülésznö, elég kellemetlen volt.
2016. márc. 31. 07:03
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Én természetes úton szültem. Utána nyomkodták a hasamat, ha éppen arra járt a nővérke, elég durva volt és fájdalmas.Császárnál ilyenről még nem hallottam.
2016. márc. 31. 15:28
 27/31 A kérdező kommentje:
Ertem.:/ koszi a valaszokat.
2016. márc. 31. 15:53
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem homok zsák nem volt, de nyomkodás elég sok, mert nem akart űrülni a vér és megfelelő ütemben zsugorodni a méhem. Kb fél óránként jöttek nyomkodni és közben figyelték a vér mennyiségét. Nekem ez volt az egészben a legrosszabb, ja meg az, hogy a doki közben egyszer felnyúlt és kézzel kotorta ki az alvadt vért. Bocsi, de szebben nem tudtam megfogalmazni. Ezt a férjem is végig nézte, miközben a fiam tartottam a kezembe. Azt mondták igy legalább közben rá koncentrálok, és igy is lett :-)
2016. ápr. 1. 20:54
 29/31 anonim ***** válasza:
Nekem is volt homokzsák, nyomkodás órákon át majdnem leszedtem a plafont és ömlött ki a vér.... vérhigító is volt hetekig utána. Azt hittem belepusztulok a nyomkodásba!!
2018. aug. 1. 15:18
 30/31 anonim ***** válasza:

Se verszaporito, se homokzsák, se nyomkodas, se szúrás.

Még drain se volt.

A vérhigitot tablettaban szedtem.

2018. aug. 1. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!