Tenyleg ezt csinaljak csaszaros szulesnel?
második császár után a kínok kínját álltam ki.Ugye tervezett császár,vérszaporítót kellett szednem előtte már 3 héttel.A műtét után minden órában jöttek megnézni hogy mennyire tisztulok.Két szülésznő két oldalról egyszerre nyomták ki belőlem a rengeteg vért.Azt hittem hogy belehalok.Ezt megismételték még 2x....
Egy cikkbol masoltam...
Aki tapasztalt azt kerdezem elsosorban.. mindenkinel kinyomnak vert? Hol?? Mennyit?? Minek kell kinyomni??
3 csaszarom volt.
Mindnel meg az orzoben toltott 3 ora alatt homokzsak volt,es parszor meg meg nyomtak a pocakom es igen neztek a verzest kozben.es egyszer miutan kitoltak szobara.
De nem ketten es nem masztak ram,csak finoman megnyomtak egyszer ketszer a hasam....siman kibirhato fajdalommal jart csak.a szopitol jobban fajt a hasam :) (Győr)
De jot tesz az h mutottek es ott nyomkodnak? Olyan furcsan hanfail
Oke bizti tudjak mit csinalnak..de olyan furcsa megis.:)
aki ott fekszik, annak nyilváűn nem jó, mert fáj. de segítik a vér kiürülését a méhből, miközben arra is kap az orvos információt, hogy megfelelő ütemű-e a méh zsugorodása.
ne azt képzeld, hogy odamegy és beletámaszkodik, hanem az ujjaival körbenyomkodja a méh környékét, kb mint egy sima vizsgálatnál, belgyógyászati vizsgálatnál, amikor a has betapinthatóságát nézik.
nekem az oxi és az általa generált fájások ekkor már nem fájtak, ugyanúgy, ahogy a szoptatás közben sem.
a hasnyomkodás sz@r volt, de nem ez maradt meg bennem a legfájdalmasabb résznek. mondhatni ez felejthető.
Se verszaporito, se homokzsák, se nyomkodas, se szúrás.
Még drain se volt.
A vérhigitot tablettaban szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!