Császáros kérdésem van a tapasztaltabbakhoz?
Angliaban volt csaszarom, mutet utan 5 oraval jarkaltam, masnap mentunk haza, harmadnap mintha mi sem tortent volna.
Takaritottam, foztem, mostam , babahordozot ki be raktam a kocsiba az elso heten.
Nem kell elhagyni magad, ennyi a trukk.
Nekem aznap este már kihozták a babát, utána 3 nap mulva haza mentünk és utána már viszonylag jol voltam
Sajnos ez mindenkinél más
Én is a Bajcsyiban voltam, császáros, igaz első, de mikor átkellet mennem a sima szobába, simán átsétáltam. A nővér meg is jegyezte, hogy csoda, hogy egyből fölpattantam, mások percekig tipródnak az ágy szélén. Gyakorlatilag nem fájt (volna annyira, ha a műtétkor nem nyitják rám az ablakot tavaly április elején és nem köhögöm végig).
Hazajövetel után már egyáltalán nem fájt, jó, nem futottam maratont, de könnyen mozogtam.
A nővérem 3 gyereket szült császárral, senki meg nem mondta volna róla, hogy 3x vágták.
Szerintem hozzáállás kérdése, ha elhagyod magad akkor lassú lesz a felépülés.
programozott császárnál sokkal kevesebb a negatívum, mint egy sürgősséginél, nyugi, nem lesz gond :)
csak ijesztgetnek, nagy hasi műtét, meg mit tudom én, de nem kell belehalni!
Nekem 2 császárom volt. Az elsőből nehezebben épültem fel, lassabban mpzogtam, mert jobban fájt. Azt tanácsolom, ne akarj többet, mint amit bírsz. Mindent meg fogsz tudni csinálni, sehova nem kell sietni. Minden nappal könnyebb lesz, legyél türelmes magaddal. A babát elbírod, menni tudsz, ha lassan is. Csak a legfontosabbakat végezd el, minden más várhat, amíg valaki megcsinálja.
A másodiknál nekem tényleg sokkal jobb volt, neked is lehet szerencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!