Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti káromkodtatok szülés...

Ti káromkodtatok szülés közben? Mit szól hozzá az orvos, személyzet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon mocskos szájú, de azért ha mérges vagyok vagy fáj valami (pl belerugok az ágy szélébe) azért ott ki szokott jönni... Attól félek, hogy szülés közben is elengedek majd egy-két csúnyábbat. Volt olyan, akivel előfordult? Hogy állnak ehhez egy szülészeten?
2015. okt. 14. 13:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:

én a vajúdásnál meg voltam ijedve a fájdalomtól(első szülés), folyamatosan ellene feszítettem és amikor jött a fájdalom, olyanokat jajgattam, ó, ne, már megint jööön, nem akarooom, jaj neee

volt hogy rá is nyomtam jó erősen, hogy haladjon már kifelé

aztán egy nővér szólt hogy nem jól csinálja, fogadja el a fájdalmat, és a babának se jó így.

akkor már csak a babát bíztattam magamban, én meg feladtam az életemet.

aztán amikor kezdett a szervezetem kimerülni a fájásokban jött a hidegrázás, már semmit nem éreztem.

2015. okt. 14. 14:46
 12/67 anonim ***** válasza:
"Jujj, de sz@ar." Ezt mondtam, erre a szülésznő enyje-bejnyézett.
2015. okt. 14. 14:48
 13/67 anonim ***** válasza:

Nem rêmlik, hogy alatta káromkodtam volna, viszont amikor stoppolás közben a dokim megjegyezte hogy ~2 év múlva a másodikkal majd (tovább nem hallgattam)... akkor kicsúszott hogy: 2.? Soha a büdös életben!

Csak nevettek. Azt mondták mindenki ezt mondja, de aztán...

2015. okt. 14. 15:11
 14/67 anonim ***** válasza:
Én káromkodtam kicsit. Főleg akkor amikor fájás közben vizsgált az orvos mondta is hogy szidjam őt nyugodtan. :) szidtam is. Nem néztek rám furcsán
2015. okt. 14. 15:29
 15/67 anonim ***** válasza:
Én az egész 16 és fél órába mondtam h jajj meghalok. Ezt tuti nem élem túl. Párom bent volt neki mondtam majd felneveli ő meg h tuti nem lesz még egy nincs az a pénz. Most 5 hónapos és tervben a kistesó. Alacsony a fájdalomküszöböm de itt vagyok túléltem.
2015. okt. 14. 15:50
 16/67 anonim ***** válasza:
Nem káromkodtam!
2015. okt. 14. 18:43
 17/67 anonim ***** válasza:
9%

Jaj én is ettől féltem!!!

Sajna szoktam káromkodni mikor mérges vagyok vagy nem sikerül valami stb. párom azt mondta próbàljak ne csúnyán beszélni. :)

Nos mondhatom NEM IS BESZÉLTEM CSÚNYÁN ellenbe úgy ordítottam mint a sakál és ütöttem vágtam a dokit. Bevallom hogy eszembe se volt a káromkodás....valahogy nem is jött volna a nyelvemre.

Annyit kérdezett párom a dokitól "sok van még hátra" arra mondta a doki "30p kb." Nah akkor mondtam neki ""ne hazudj már,ugye nem hazudol mert megdöglök" Mint akik 1000 éve ismerik egymást úgy tegeztem.

Azt mondta ilyen temperamentumos szülést rég látott már...pedig nem most kezdte a szakmát.

2015. okt. 14. 22:54
 18/67 anonim ***** válasza:
Fura,mert én is szoktam káromkodni,nem a legcsúnyábbakat,de néha nálam is kijön egy bammeg.Viszont a szülésnél egyáltalán nem káromkodtam,kiabáltam meg semmi ilyesmi.Arra emlékszem,hogy hörögtem,de ennyi.A szomszéd szobában egy anyuka nagyon ordítozott,szitkozódott és rászóltak(nem kedvesen),hogy vegyen vissza,ez nem focimeccs.
2015. okt. 15. 13:29
 19/67 anonim ***** válasza:
17-es nekem nem a temperamentumos szó jut erről eszembe....ne is haragúdj:((
2015. okt. 15. 14:05
 20/67 anonim ***** válasza:
19 nekem sem, de a doki diplomatikus volt :D.
2015. okt. 15. 14:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!