Ti káromkodtatok szülés közben? Mit szól hozzá az orvos, személyzet?
"Ó, hogy az a ...aaaaazt a ku rvaaaaaa, hóóóóóóóó, azt a kibebasz......úúúúúúúhhhhhh" Ez néhányszor elhangzott a vajúdás keményebb perceiben, de nem hangosan, inkább morogva, sziszegve. A szülésznő örült neki, mert innen tudta igazán, hogy melyik fázisban vagyok.
Nem néztek csúnyán és nem volt ciki. Viccen kívül, sok információt ad a szülésznőnek.
Őszintén én erre nem is emlékszem. Fájt nagyon, mondtam én mindenfélét, lehet hogy káromkodtam is, majd megkérdezem a férjemet, sok részlettel ő szolgált utólag :D.
Nem fognak semmit szólni, hidd el láttak és hallottak ők már mindent :D.
Nekem nem volt semmi, de nem egyszer hallottam már olyanról, hogy anyuka annyira magán kívül lett, hogy a férjét kezdte el szidni, h te tetted ezt velem te mocsok szemét stb...:)
Szerintem nincs ebben semmi, mindig gondolj arra h bármilyen hülye is a te eseted egészségügyben dolgozók biztos láttak már cifrábbat is:)
A szobatársam mesélte szülés után, hogy a férje nyugtatgatta egy két nehéz fájás közben, hogy semmi baj, mindjárt vége, ő meg kiabált vele, hogy ne hazudjál!!!!
Egyébként ettől ne félj, szerintem egy szülésznő, meg egy szülésorvos már sokmindent látott életében, nagyon újat nem tudsz neki mutatni, mondani!
Egyébként én is azt hittem, hogy nem fogom bírni, de az első szülést tényleg jajgatás, meg minden nélkül végigcsináltam. Nagyon büszke voltam magamra. A második sokkal jobban fájt. Harmadszorra nem tudom mire számítsak, remélem túlélem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!