Tényleg csak fejben dől el, hogy mennyire is fáj a szülés?
Figyelt kérdés
Milyen gondolatok pörögtek bennetek, mikor elindult a folyamat?2015. aug. 29. 20:31
21/22 anonim válasza:
Ahogy a többiek is írták az dől el fejben hogy nem szabad megfesziteni magad és küzdeni a fájdalom ellen mert rosszabb. Na nekem ez baromi nehêz volt, úgy mentem oda hogy nagyon fog fájni de simán megcsinálom de arra a fájdalomra nem tudtam felkészülni és nem tudtam elengedni magam meg ellazitani. Meg jópár óra volt mire ezt elmondta az egyik szülésznő.
22/22 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint fejben dől el. A fájások erősödésével eltűntek a gondolatok. Az elmém elcsendesedett, teljesen meditatív állapotban voltam. Folyamatosan magam elé képzeltem a szülőcsatornát, méhszájat , ahogy tágul.A fájásoknak örültem, éreztem azt a hatalmas, ősi erőt.....A köd eltűnt azonnal a vajúdás végére és a szülés tiszta fejjel történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!