Mostanában Bajcsyban szült anyukák! Írnátok pár sort, mire számítsak, ha bemegyek a kórházba? Szült valaki ügyeletesnél?
Én 18 és 2.5 hónapja szültem ott. Elsőnél befektettek így megvolt hányra kell odamennem és bejelentkeznem utána a szülészeten elrendeztek.
Másodiknál úgy mentünk h elfolyt a magzatvíz, szülőszobához mentünk ott megvizsgáltak h tényleg, ezután a páromat küldték le h vetessen fel a betegfelvételen. Az elsőnél oxitocinnal indították, másodiknál ballonnal szerettek volna fájásokat csinálni... 12-12 óra után sem volt fájásom, ráadásul 2 ujjnyinál megállt minden így császár volt mindkettő. Másodiknál a heg nagyon fájt. Mindkét esetben ügyeletes volt bent, nekem nem volt velük gondom. A szülésznők angylok... Csecsemősök közt is csak egy volt bunkóbb a többi nagyon kedves.
Mindenképpen be kell jelentkezni,de először a szülőszobára mész, ott megnézik, hogy tényleg maradnod kell e ( szülni fogsz e) és ha igen, utána ráér apukának lemenni és bejelentkezni.
Én spec.nem kaptam beöntést, pedig kétszer is szóltamm érte, mert attól féltem a legjobban,.hogy baleset történik közben, de valahogy elfelejtették.
Amig várták az orvosomat rámrakátk a ctg-t és vártunk.
Utána megjött a doki, kértem EDÁ-t, azt beadta az anesztes, utána vártuk a tágulást,de sajnos megállt, így oxytocint kaptam, na attól került minden sínre,megszületett reggel a fiam, volt gátvágás, előtte kaptam oda le érzéstelenítőt majd összevarrtak addig elvitték a babát és apukának adták.
2 órát még ott voltunk, pisiltem majd átmentünk a nőgyógyászati részlegre mert csak ott volt hely.
Szobát nem választhattam, ők mondták melyikbe megyünk.
Én a császárosban voltam, asszem zöld van mellette és sárga vele szemben.
7.: Jól írta a kérdező, nem vállalja már.
Kérdező: Mikor mész/voltál? Kinél szültél és milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!