Szülésnél melyik a megnyugtatóbb/jobb Neked, ha a férjed, vagy az édesanyád van bent veled?
Nekem egy ismerősöm nemrég szült, apás szülés volt, és az anyja teljesen fel volt háborodva, hogy nem ő volt bent...
Nekem is többször mondogatta már anyu, hogy majd ő ott lesz velem, meg ilyesmik... (nem vagyok terhes, meg még messze van, de nekem a fejemben úgy van a jelenet, hogy a férjem van ott velem)
Eszembe se jutott h anyukám jöjjön be.
Férjemmel vállaltam a babát, egyértelmű h őt akartam magam mellett tudni. Ő lássa először a picit, ő fogja.
Lányom nemrég szült. Egyértelmű, hogy a férjét választotta, hogy bent legyen. Mi a nászasszonnyal kint vártunk, ha kellett volna váltom a vőmet.
Amúgy az én szüléseimen is az apák voltak mindig jelen.
Persze hogy a ferjem.
Egy kivetel van, ha o esetleg sehigy se tudna ott lenni (kikuldetes es a gyerek korabban jon...), de ekkor se biztos hogy anyuksmat valasztanam. Idos, beteges, inkabb en vagyok a tamasza, mint forditva.
Egyértelműen a férjem, több okból is. Egyrészt mert szüléskor mi ketten válunk szülővé, másrészt mert anyukám paramami, mindenen aggódik, szerintem simán elájult volna.
Ha valami akadályozta volna a férjemet (minimum kórházi kezelés), akkor barátnőmet hívtam volna, aki amúgy sohasem szült.
igen, én is majd a párommal tudom csak ezt elképzelni. :)
csak nem tudom, nem akarom, hogy anyu majd morogjon velem emiatt, vagy valami.. mert ő úgy van vele, hogy (majd, évek kérdése :D) az egyetlen lánya szülni fog, persze, hogy neki ott a helye mellettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!