A kórházban jobb, ha elviszik a babát estére, vagy megnyugtatóbb, ha ott van mellettem a nap 24 órájában?
Az attól függ, hogy ott lehet-e vagy sem. Szerintem ha másokkal vagy egy szobában és ők nem vitetik el a babájukat éjszakára akkor neked sem kell, mert akkor már mindegy. Hisz pihenni akkor sem fogsz ha a tiéd nincs ott mert majd a másé fog bömbölni és attól nem tusz majd pihenni.
Nekem is átfutott már az agyamon ez a kérdés. Én elvitetném éjszakára hogy pihenni tudjak legalább addig mig haza nem megyünk, de ha a másoké ott lesz akkor tök mindegy.
Császárral szültem és szinte az első perctől velem volt a fiam, én kértem. Nagyon fontos hogy érezze a közelséget ne pedig órákra elszakitva legyen 9 hónap után.
Fáradt voltam de mit számit ez ilyenkor.
Nagyon fontos, hogy éjjel is szopjon a baba, így én csak akkor vinném ki, ha a csecsemősök kihozzák éjjel is, ha éhes. Különben jó eséllyel megetetik tápszerrel, hogy ne bőgjön...
Pihenni amíg lehet... ez a nézet nekem nem jön be, valahogy engem nem fárasztott, hogy éjjel meg kellett szoptatnom a babámat, mert utána rögtön visszaaludtunk, volt, hogy még az ágyamban is maradt, mert elszenderedtem :) Nem feltétlenül fog bőgni, hiszen rád van szüksége, és te ott vagy
És még egy, ha úgy döntesz, hogy éjjelre nálad marad, ne zavarjon, ha a többiek meg beviszik, nyugodtan legyen a saját érdeketek a fontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!