A kórházban jobb, ha elviszik a babát estére, vagy megnyugtatóbb, ha ott van mellettem a nap 24 órájában?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 2. 10:14
11/12 anonim válasza:
Szia, én is belekotnyeleskednék, habár még nem szültem, 22. hétben vagyok. bennem is felmerült már ez a kérdés, de szerintem lelki beállítottságtól függ, hogy kinek mi a megnyugtató. Én együtt leszek majd vele, mert mindig arra gondolok, hogy 9 hónapig hallgatta a szívverésemet, neki az az otthonos, aztán meg fekhet egyedül, szegény...és ha sír...már előre megsajnálom, de lehet, hogy csak ilyen érzelgős vagyok. Minden jót neked és a babádnak
12/12 anonim válasza:
Szerintem a babának a kórházban ha minden rendben vele nem a "szakszerű felügyeletre", hanem az anyukája közelségére van szüksége. Velem születése pillanatától ott volt a babám 24 órás baba-mamában, de ha mégis elvitték vizsgálatra alig vártam, hogy visszahozzák. Egyetlen percre sem zavart, és a szobatársaimé sem, pedig közülük az egyik nagyon sírós volt, nem bújhatott az anyukájához, mert inkubátorban feküdt az anyukája ágya mellett. Az én lányomat is betették egy éjszakára, mert besárgult, de még a kékfényes inkubátort is az ágyamhoz tolták, így még akkor is együtt lehettünk. Nekünk ez így nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!