Allways vagy libresse betét a jobb?
Figyelt kérdés
Úgy általában is, meg esetleg szülés utánra. Nem használtam már vagy 7 éve betétet, így nem tudom melyiket érdemes megvenni. Neked melyik vált be?2015. márc. 6. 13:10
1/9 anonim válasza:
Közvetlen szülés utánra Tena Lady, nekem kevés volt az allways.
Kb egy hét után már az allwayst használtam.
2/9 anonim válasza:
Igen, szülés utánra Tena kell, amúgy az Always a jobb.
3/9 anonim válasza:
Nekem is kellett a Tena, sokat véreztem, de csak az első napokban. Nekem az Allways nem vált be, nem szerettem soha, Libresse sem fogott meg igazán, a Naturella betét volt jó nekem.
4/9 anonim válasza:
Szülés után 2 csomag Tena-t használtam el, aztán Allways-t. Lehet hogy van jobb, de én tampon előtt is ezt használtam, nekem bevállt.
5/9 anonim válasza:
Szules utan tena lady..jo sok...meg itthon is vagy 2hetig.aztan allways ejszakai.en 10evig nem hasznaltam betetet.1eve szultem de azota 1doboz tampon nem fogyott el...
6/9 anonim válasza:
Always éjszakaival indultam, de nagyon "gyenge" volt, igy Tenát hozattam be a kórházba.
7/9 anonim válasza:
Nekem 3 gyermekem van,egyik után sem volt túl erős vérzésem.Én jobban szeretem a Libresse betétet,mert zavaró az Always műanyagos borítása.
8/9 anonim válasza:
Tena de abból is azt hiszem valami extra nevű volt, szóval valami nagyobb változat, sőt talán a legnagyobb ami még betét és nem pelenka, lehet ezt db-ra kapni gyógyszertárba, nekem úgy kb 10 elég volt, aztán egy kisebb méretű de még mindigy nagyobb mint egy nagy always betét kellett abból elment egy csomag, aztán jött az allways, hidd el kelleni fog az első néhány napban a nagyobb betét, később meg mehet amit jónak látsz. Talán az allways jobb amúgy a kettő közül amit írtál.
9/9 anonim válasza:
Úgy általában az alwaysnek nagyobb a nedvszívása, a libresse viszont kevésbé műanyag. (Szülés utánra ahogy a többiek írták.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!