Szülés utánra a TENA betét jobb vagy a Chicco?
Figyelt kérdés
A kórházba melyiket vigyem?2010. dec. 13. 22:48
1/10 anonim válasza:
Én Tenat vittem és jól bevált. Mondjuk én annyira nem véreztem. A Chicco-ról nem tudok nyilatkozni, szerintem jó a Tena.
2/10 anonim válasza:
Én is Tena-t használtam, nekem bevált. Végig a 4 hétig, amíg véreztem ezt használtam, elég erős vérzésem volt.
A Chicco-ról én sem tudok nyilatkozni.
3/10 anonim válasza:
Én is Tenát vettem, és az nekem nagyon bevált. Én csak ajánlani tudom.
4/10 anonim válasza:
Én Tenát vettem, de egyet sem használtam belőle, mert nem volt olyan erős a vérzésem és a sima betét is elég volt. Igaz császárral szültem...
6/10 anonim válasza:
Én nem vettem Tenát, a DM-ben találtam inkontinencia betétet, ebből vettem egy csomaggal és éjszakai betétet vettem még. Én is erősen véreztem, de bőven elég volt így is, és jóval olcsóbb volt.
7/10 anonim válasza:
Én Chicco-t használtam és nekem bevált.A tena nekem nem volt szimpi.:)
9/10 anonim válasza:
Már egyszer írtam (tena), csak eszembe jutott, hogy én használtam Molimed inkontinencia betétet is, az talán egy fokkal még jobb is volt a Tenánál. (Nagyon erősen és sokáig véreztem. A sima éjszakai nem lett volna elég.)
10/10 anonim válasza:
Szia én tenát használtam nekem bevált a másikrol nem hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!