Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérni császármetszést...

Lehet kérni császármetszést altatásban?

Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 15:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
90%
Megértem a kérdezőt,hasonlo cipőben járok,de a szülés egészen más...én annyira parás vagyok h fogorvoshoz is rettegek elmenni,csakis enyhe nyugtatóval tudok menni,orvosi javaslatra,de most erőt kell vennem magamon,pocakosan nyugtató nem mehet,de fogászatra mennem kell egy tömés miatt
2015. júl. 22. 18:52
 22/39 anonim ***** válasza:
36%
Vajon a szuleszeten hogy birjak elviselni az ilyen hiszti-krisztiket?
2015. júl. 22. 20:15
 23/39 A kérdező kommentje:
Az legyen az ő bajuk.
2015. júl. 22. 20:30
 24/39 anonim ***** válasza:
18%
nem kérdező, ez a te bajod. ha nem indokolt akkor se fognak altatni, ha a fejed tetejére állsz, hisz a gyereked egészsége a fontosabb. bár mivel erre a részre sose reagálsz, kezdem azt hinni hogy neked fontosabb a saját nyugalmad mint a gyereked épsége.
2015. júl. 22. 20:42
 25/39 acelsziv ***** válasza:
18%
Kérdező: Ha már a gondolattól is így vinnyogsz inkább ne szülj. A szülés nem neked való. Fogadj örökbe egy gyereket ha annyira akarod, de amit le fogsz művelni az senkinek nem használna.
2015. júl. 22. 20:51
 26/39 anonim ***** válasza:
23%

Inkább vegyen egy kutyát.

A gyerek elesik a játszótéren és dől a vér a térdéből mert lehorzsolta, akkor mit csinál? Elájul? Vagy elkezd alkudozni, hogy inkább altatásban? Nevetséges az egész nő.

2015. júl. 22. 21:08
 27/39 anonim ***** válasza:
29%
jól van na, én se értek vele egyet, de azért ilyeneket nem kéne írni neki. Kérdező, hidd el, abban a helyzetben az fog a legkevésbé foglalkoztatni altatnak-e vagy sem.
2015. júl. 22. 21:35
 28/39 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, hogy itt mennyi bunkó gyűlt össze, nehéz lehet elviselni!

A kérdésre sok okosat nem tudok mondani, azt tudom hogy egyes magánkórházakban megcsinálják kérésre, de arrafelé nagyon vastagon fog a ceruza, amikor kiállítják a számlát.

A természetes szülésnél (én kétszer szültem hüvelyi úton) vesztesz vért, de igazából nem látod. Állítólag a császárnál is takarnak valami paraván félével, szóval maga a műtét el van takarva a kismama szeme elől.

Szóval maga a szülő nő nem sok vért lát a szülés folytán.

2015. júl. 22. 23:37
 29/39 anonim ***** válasza:
26%

Ne gondolkozz a császáron, és akkor nem lesz császár.

Boldog babavárást!

2015. júl. 23. 01:00
 30/39 anonim ***** válasza:
78%

A szülésznővel egyetértek abban,hogy altatásnál jut a babához is az altatóból. Engem altattak, alacsonyabb is lett az Apgarja, de ezt még túl lehet élni.

Kérdező! Én megértelek, viszont az ilyen eseteknél mi van,ha majd a gyerek vágja meg magát csúnyán? Ezt valahogy kezeltetned kell!

Az egyik ismerősöm is ilyen, ha már csak a vérről beszéltünk rosszul lett. Normál úton szült, túlélte nyilván. Viszont kb. 3 éves volt a lánya, amikor eltört egy poharat és bele is lépett, jól szétvágta a lábát. Ő meg állítása szerint ott szédelgett, majdnem elájult, kapkodott levegő után. Ha nincs otthon apuka, nem tudom mi lett volna. Ő maga ment el utána pszichológushoz, már kezelik.

De egyébként szerintem kérni nem igazán lehet az altatást, nekem is sürgősségi volt.

2015. júl. 23. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.