Lehet kérni császármetszést altatásban?
Inkább vegyen egy kutyát.
A gyerek elesik a játszótéren és dől a vér a térdéből mert lehorzsolta, akkor mit csinál? Elájul? Vagy elkezd alkudozni, hogy inkább altatásban? Nevetséges az egész nő.
Kérdező, hogy itt mennyi bunkó gyűlt össze, nehéz lehet elviselni!
A kérdésre sok okosat nem tudok mondani, azt tudom hogy egyes magánkórházakban megcsinálják kérésre, de arrafelé nagyon vastagon fog a ceruza, amikor kiállítják a számlát.
A természetes szülésnél (én kétszer szültem hüvelyi úton) vesztesz vért, de igazából nem látod. Állítólag a császárnál is takarnak valami paraván félével, szóval maga a műtét el van takarva a kismama szeme elől.
Szóval maga a szülő nő nem sok vért lát a szülés folytán.
Ne gondolkozz a császáron, és akkor nem lesz császár.
Boldog babavárást!
A szülésznővel egyetértek abban,hogy altatásnál jut a babához is az altatóból. Engem altattak, alacsonyabb is lett az Apgarja, de ezt még túl lehet élni.
Kérdező! Én megértelek, viszont az ilyen eseteknél mi van,ha majd a gyerek vágja meg magát csúnyán? Ezt valahogy kezeltetned kell!
Az egyik ismerősöm is ilyen, ha már csak a vérről beszéltünk rosszul lett. Normál úton szült, túlélte nyilván. Viszont kb. 3 éves volt a lánya, amikor eltört egy poharat és bele is lépett, jól szétvágta a lábát. Ő meg állítása szerint ott szédelgett, majdnem elájult, kapkodott levegő után. Ha nincs otthon apuka, nem tudom mi lett volna. Ő maga ment el utána pszichológushoz, már kezelik.
De egyébként szerintem kérni nem igazán lehet az altatást, nekem is sürgősségi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!