Császármetszést csinálnak altatásban is?
Figyelt kérdés
Van olyan eset, amikor ez indokolt? Vagy mindig csak epidurált adnak?2015. febr. 13. 09:09
1/26 anonim válasza:
Ha sürgős a műtét, mert veszélyben van a baba, akkor igen. Egyébként nem.
2/26 anonim válasza:
Sürgős esetben altatás van, egyébként pedig megkerdezik, hogy mit szeretne a nő.
3/26 anonim válasza:
Hát engem nem nagyon kérdeztek meg :D
4/26 anonim válasza:
Gerinbetegségben is, ha nem tudnak érzésteleníteni.
5/26 anonim válasza:
Nem 3? Surgosseginel nem kérdezik csak
6/26 anonim válasza:
3-as: szülés előtt találkoznod kellett egy aneszteziológussal, és ő megkérdezi ezeket a dolgokat.
7/26 A kérdező kommentje:
Nekem valószínűleg programozott császárom lesz, mert farfekvéses a baba. Csak még várunk két hetet, hátha megfordul, de a doki szerint kicsi rá az esély.
Szóval programozott császárnál minden esetben választhatok az epidurál és az altatás között? Vagy ez az orvostól függ?
2015. febr. 13. 09:45
8/26 anonim válasza:
Engem az első császárnál altattak,de csak azért,mert abban a kórházban (akkor még) nem volt epidurál.A másik kettőnél érzéstelenítettek,de nem volt választási lehetőség!Az aneszteziológus egyébként azt mondta,hogy a babának is jobb az eda és egyébként is csak sürgős/indokolt esetben altatnak.
9/26 anonim válasza:
Az Istvánban csinálnak fordítást, max. 10 perc és fejvégű lesz. Nem fájdalmas, semmi extra.
10/26 anonim válasza:
Azt semmiképpen nem te választhatod, hogy epi lesz-e vagy altatás. Altatást csak indokolt esetben csinálnak császárnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!