Császármetszést csinálnak altatásban is?
Nah jó,de ha előtte aláírtátok a beleegyező nyilatkozatot az epidurálra akkor utána már hiába is kérítek.
Olcsóbb is sokkal ez a módszer ezért "csak ezt" csinálják:(
Ha nem írsz alá csak az altatásost akkor nem tehet mást mint altat!
Jó,hát én nem vitatkozok.
Persze azt mondják,hogy az érzéstelenítés jó a babának?
Nem hinném egyébként.Szerintem ugyanolyan káros mint akár az altatás.
Mikor már gázzal elkábítanak már vágnak is fel és veszik ki a babát.Kb.5perc és kint is van.
Az érzéstelenítésnél meg várnak míg hat az érzéstelenítés stb.
Nem biztos,hogy ez olyan jó lenne a babának.
Ezen kár is vitatkozni,mert NEM TUDHATJUK!
Csak ezt mondják,mint sok más dolgot amiről később kiderült az ellenkezője.
Én csak azt tudom,hogy "régen" csak altatás volt mégsem volt annyi beteg gyerek mint most:((
Nekem az epidurális érzéstelenítés hatására lett sclerosis multiplex mert annyira féltem tőle, így mivel más bajom is van, szülésnél nem megyek bele az epibe az hótbiztos - csak császárral szülhetek.
ANnak idején azt mondta az anesztes orvos: csillagom, ne álmodozzon az altatásról, mert ez nem nagy műtét, drágább nem lehet a leves, mint a hús - most a TB hetente fizeti az injekciómat ami darabonként nettó 90ezer. Ha úyg csinálták volna mint ahogy könyörögtem, nem lett volna szövődmény.....
Ez nem indok az altatásra Szerintetek?
Igazad van utolsó!
És nagyon sajnálom ami veled történt:(
Ezért kértem én is altatásban és nem egyeztem bele az érzéstelenítésbe.
Meg tudtam indokolni egyébként.
Azt mondtam,hogy nem szeretnék lebénulni,mert van egy sérült lányom akiről gondoskodnom kell.
Erre azt válaszolták,hogy de az altatásba bele is lehet halni!
Én meg azt mondtam,hogy inkább haljak bele és akkor nem lesz gond még velem is,illetve van életbiztosításom is.
Ha béna maradok akkor mi lesz?Nem elég a lányom még én is?!
Erre nem tudtak mit mondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!