Baginé Balogh Beáta kérdése:
Nagyon rosszak a fogaim, az összes mozog. Ez indokolttá teheti a császármetszést? A fogorvos azt mondta erőlködés miatt az összes egyszerre kijöhet. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 20:06
1/29 anonim válasza:
Az, hogy ilyet még nem hallottam...
2/29 anonim válasza:
Hú ez durva. Azt gondolom, hogyha ilyen gond van, akkor ki fognak jönni a fogaid természetes szülés nélkül is. De mi okozza a problémát? Mert ennek a hátterében kóros vitamin, ásványi anyag hiány, vagy felszívódási zavar van. Csak úgy nem kezdenek el mozogni a fogak.
3/29 A kérdező kommentje:
Sajnos öröklött fogínybetegségem van. Jelenleg minden fogam megvan, csak el vannak mozdulva és mozognak. A fogorvos azt mondta, hogy amíg lehet vigyázzak rájuk és javasolta a császármetszést, mert akkor nincs erőlködés és tovább megmaradhatnak a fogaim. Amúgy minden fogam egészséges, ez a legborzasztóbb
2015. jan. 29. 20:25
4/29 anonim válasza:
Elmondod a nőgyógyásznak, ő meg felhívja a fogorvosodat, vagy behívja konzíliumra és eldöntik.
5/29 A kérdező kommentje:
Első babámat várom, ezért még nem vagyok otthon az ilyen kérdésekben :)
2015. jan. 29. 21:09
6/29 anonim válasza:
Ez elég súlyos döntés, én azért kérnék másodvéleményt másik fogorvostól és persze kikérném a véleményét a nődokinak is.
7/29 A kérdező kommentje:
Értem! Még szeretném ha egy ideig lennének saját fogaim... De nem sok jóval kecsegtet a fogorvosom, sajnos
2015. jan. 29. 21:36
8/29 anonim válasza:
Nem igazán akarom elhinni,hogy szülés miatt az összes fog egyszerre kiesne....Nem kezeli a fogorvos a fogaiddal,mert nekem nagyon gyullad volt az ínyem, volt fogam ami mozgott is, de rátaláltam egy fogorvosra aki kezeli, így nem gyullad be az ínyem sem,de volt olyan páciense akinek mozogtak a fogai de lejárt kezelésekre és helyrehozta.
9/29 A kérdező kommentje:
A fogorvosom azt mondta, hogy előrehaladott paradontózis...vagy mi a fene.. Azt mondta erre nincsen semmi gyógymód egyenlőre
2015. jan. 30. 16:40
10/29 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!