Nagyon rosszak a fogaim, az összes mozog. Ez indokolttá teheti a császármetszést? A fogorvos azt mondta erőlködés miatt az összes egyszerre kijöhet. Mi a véleményetek?
Nekem fogínysorvadásom van. Rendszeresen szedi a fogkövet, de nem szokott lézerezni.
Az ínyem rendszerint gyulladásban van, bármit csinálok vele, gyógyszeres fogkrém. szájöblögetés stb.
Nekem azt mondta nem tudja már meggyógyítani, próbáljak rá vigyázni. Ezért javasolja a császárt.
Már elég sok orvost bejártam, és sajnos mindenhol ezt a választ kaptam....
Nem ülök ölbetett kézzel, de sajnos nem tudok semmit csinálni, csak vigyázni rá...
paradontitis vitaminnal szajhygeniai melykezelessel antibiotikummal nagyon jol kezelheto.
Ez nem oroklott dolog nem oroklodik de fertozo !!a gyerek cumijat etelet soha ne vedd a szadba mert elkapja a bakteriumot!!
Ha eddig evi 4x szajhugenias kezelest kaptal es evi 2x fogorvosit nem tudom elkepzelni hogy ilyen sulyos lehet.
Szules : konyorgom nem a fogaddal szaddal szulsz.
Ez nem ok a csaszarra ennyi erovel wc se erolkodj mert kipotyog a fogad Sot ne is ragj
Keress zaonnal egy paradontologias szakembert !!!
Terhesség alatt nem is lehet antibiotikumot szedni....
Nem is a számmal szülök, de erőlködésnél a fogaim összeérnek, de biztos én tudom rosszul...
A fogorvos szerint egyáltalán nem fertoző, de mindegy. Köszi a hozzászólást
Hat ezt ki talata ki hogy nem lehet AB szedni ??
Butasag ossz egy ket fajta van amit hanyagolni kell de nagyon sok szedheto.
Pl a paradontisra felirt 2-3 fajta kivalloan szedheto.
Gondolj bele ha nem lehetne hany kismama halna meg sok sok betegsegben.
A fogadat pedig nem kotelezo osszeszoritani sot jobb nem igy nyomni.
paradontitis fertozo!!!
a protokol szerint a hazastarsat is kezelni ell kenetlevetel(nyal tenyeszet ) utan.
Az AA bakteriumok meg fogkefevel is terjednek !!
Ertek hozza ezt tanultam evekig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!