Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki szülés előtt nem kap...

Aki szülés előtt nem kap beöntést az bekakilhat erőlködés közben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 14:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Nem az erőlködéstől, hanem mert a baba tolja a fejével a belső szerveket, így a végbelet is, ahogy bújik kifelé.
2010. okt. 20. 14:54
 2/29 anonim ***** válasza:
34%
nem feltételes mondat. Bekakil. PONT.
2010. okt. 20. 14:54
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Így igaz. Én nem kaptam beöntést, mert annyira gyors volt a dolog, előtte viszont el kellett mennem wc-re, mégi jött egy pici. Nagyon cikinek éreztem, de azt mondta a szülésznő, hogy ritka aki nem és emiatt ne aggódjak.
2010. okt. 20. 14:55
 4/29 anonim ***** válasza:
96%
Én nem kaptam beöntést, de pezsgőkuppot igen, merthogy ahol szültem ott már nincs beöntés. mégis mikor erős fájásom volt már a végén éreztem hogy jön.
2010. okt. 20. 14:57
 5/29 A kérdező kommentje:

ma 14:54 mi a gondod?

Többieknek köszönöm szépen:)

2010. okt. 20. 15:00
 6/29 A kérdező kommentje:
Jah bocsi már leesett:)
2010. okt. 20. 15:02
 7/29 anonim ***** válasza:
81%
Bocsanat, hogy belekerdezek, de mit jelent, hogy ott mar nincs beontes? Miert nem alkalmazzak minden szules elott? Hiszen egyaltalan nem fajdalmas. En augusztusban szultem, volt beontes, es bizony fel oraig folyamatosan jott belolem a cucc. Nem is gondoltam, hogy ennyi minden van bennem... :)
2010. okt. 20. 15:02
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

örülök, hogy leesett:D ;)

nálam nem volt idő beöntésre, mert az ostoba szülésznő nem hitte el, hogy fájásaim voltam (2 percesek) hanem a CTG-nek hitt, ami nem mutatott ki fájásokat. Elküldött aludni a vajúdóba... rá 1 órára megszültem:S

kérdeztem a szülésznőmet (akkora már beért) hogy nem volt-e gond belőle, hogy nem kaptam beöntést, nem jött-e a matéria, és ő mondta hogy debizony volt ott minden mint a jó boltban. De semmit sem éreztem belőle. Sem azt, hogy jön, sem szagot, semmit.. Letörölték és ennyi.

2010. okt. 20. 15:07
 9/29 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk sem volt beöntés (Vác) és én is kimenntem vajúdás közben vécére, és mégis egy kicsike jött szülés közben is, sajna én éreztem.Sőt pisiltem is. Ciki volt, de csak nekünk az, ők már megszokták.
2010. okt. 20. 15:12
 10/29 anonim ***** válasza:
77%
Én tudok olyanról, aki kapott beöntést a szülés előtt (ami szó szerint könnyített rajta és a fájásain) és a szülés közben nem jött ki belőle széklet, semmi.
2010. okt. 20. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!