nem kaptam beöntést, csak kúpot, ami teljesen hatástalan volt. nem jött semmi szerencsére. nekem ez volt a fóbiám, és most, a második terhességemnél is ez. borzalmas lehet.
2010. okt. 20. 15:26
12/29 anonim válasza:
Ahol én szültem ott sem adnak semmit. Nem tudom a babán kívül jött e más is. De beszéltem olyan anyukával aki régebben szült, és sikerült neki beöntés után is odakakilni.
2010. okt. 20. 15:37
13/29 anonim válasza:
Én nem kaptam beöntést, dettó, mint az előző válaszoló, nekem sem hitték el, h szülök, elküldtek aludni, csak nekem 2 órával később lett meg a fiam, szóval a lényeg, h nem volt beöntés, de belőlem semmi sem jött, ebben mondjuk az is közrejátszott, h túlhordtam, és már három napja nem ettem, a hasam viszont ment.
2010. okt. 20. 15:47
14/29 anonim válasza:
Kedves kérdező! bakakilhat igen de még anak is mehet aki kapot beöntést!
2010. okt. 20. 15:48
15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
Hát igen végülis ott hozzá vannak szokva,olyankor még nem érdekel későbbiekben bele gondolsz,azér égő.
2010. okt. 20. 15:51
16/29 Nikcsi válasza:
Egyszer sem kaptam beontest, egyszer sem kakiltam oda. :)
De emlekszem mikor elkezdodtek a fajasok vagy 5x voltam wc-n, akkor ugy kitisztultam hogy utana vagy 3 napig nem volt semmi. :)
2010. okt. 20. 16:10
17/29 anonim válasza:
Nálunk se volt beöntés,jött is minden(pisi,kaki)de ott akkor nem érdekelt engem se és mást se
2010. okt. 20. 16:39
18/29 anonim válasza:
Ahol én szeretnék szülni, ott nem adnak beöntést, csak, ha kérsz. Én fogok kérni mindenképpen, ha lesz rá idő. Nem olyan kellemetlen dolog, és megkönnyebülsz valamennyire. Attól meg, hogy szülés közben lesz-e székletem vagy sem, annyira nem érdekel. Nem tartom cikinek, természetes dolog. Ha jön, nem tudod visszatartani, szerintem a nők 90%-a bekakil. És? Miért lenne ciki? Ez annyira mellékes dolog. Láttak már ilyet a nővérek, orvosok, feltörlik és minden megy tovább. Valószínűleg, észre sem veszed.
2010. okt. 20. 16:53
19/29 anonim válasza:
14:54-es, én NEM kakiltam be, pedig nem kaptam beöntést.
és nem az van, hogy bekakiltam, csak senki sem mondta el.
Kedves Kérdező, azért nem adnak beöntést (pl az István kh-ban Bp-en), mert a beöntést vajúdáskor adják. Azt meg előre nem tudni, az mennyi ideig tart, így akár olyan kis bekakilhat, aki kapott beöntést.
2010. okt. 20. 17:34
20/29 anonim válasza:
Nem áltatjuk magunkat, igenis van, aki nem kakál be.
A szülésznő a barátnőm volt, és elmondta volna, sőt az orvos utána rákérdezett, h mikor volt utoljára székletem, mert aggasztotta, h nem jött semmi szüléskor, noha tudta, h nem volt beöntés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!