én nem kaptam beöntést, és kérdeztem előre h lesz e... mondták h nem, mert mikor vizsgálják a méhszájat ők érzik h van e bent vmi v nincs, nekem mondták h nincs bent semmi, nem kell (mielőtt bementem a kórházba rámjött a szapora...) és nem is történt semmilyen baleset szülésnél!
viszont szobatársam mesélte, h neki annyira gyorsan jött a baba(2.) h nem volt idő semmire, és hát nála minden a doki előtt történt szülés közben... :S
2010. okt. 21. 12:37
22/29 anonim válasza:
beöntés is volt és kaki is... pedig 40 percig szenvedtem a wc-n, hogy kiürüljek teljesen. Mégsem sikerült:(
2010. okt. 21. 13:45
23/29 anonim válasza:
Én nem kaptam beöntést. igaz, hogy a szülés napján egész nap hasmenésem volt, szóval tök üresek voltak a beleim. És jelentem NEM kakiltam be. :-)
2010. okt. 21. 14:08
24/29 anonim válasza:
Lassan klubot alakíthatunk, bekakilós és nem bekakilós táborra osztva:D:D
2010. okt. 21. 20:18
25/29 anonim válasza:
Én kaptam beöntést,de az utolsó pár nyomásnál annyira nyomtam,hogy jött minden.Azt mondják akkor csinálod jól!:D
2010. okt. 22. 00:31
26/29 anonim válasza:
Ezt a dolgot embere és gyereke "válogatja".
Én az első gyerekemnél kaptam beöntést , nem is kakiltam be. A másodiknál is kaptam beöntést és simán bekakiltam. Halálosan kellemetlen volt de megnyugtattak, nem ciki ez természetes. Kihúzták alólam a lepedőt és kérte a szülésznő, hogy emelejem meg addig a csípőmet. AKI EZT MEGTUDJA LE A KALAPPAL!
2010. okt. 27. 05:38
27/29 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Én sem kaptam beöntést, mégsem ért "baleset".
2010. okt. 27. 15:01
28/29 anonim válasza:
Ha olvastad a kommeneteket, láthatod, hogy nem mindenkit ért baleset... többek között engem sem!
2010. okt. 28. 13:22
29/29 anonim válasza:
Sokan azt hiszik, hogy nem kakiltak szülés közben, mivel a szülésnő nyilván nem számol be róla, nem akarja megszégyeníteni az anyukát! Én sem tenném!:-) Teljesen természetes dolog, nem is mindig érzed, hogy jön. A fájdalom lefoglalja az embert. A szülésznők meg diszkrétek...szerencsére. Szóval, ne aggódj, TELJESEN TERMÉSZETES!Ja, és tök mindegy, hogy kaptál-e előtte beöntést vagy sem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!