Lehet kérni császármetszést altatásban?
Na ősanyák, akkor leírom még egyszer.
Semmi problémám nincs a szüléssel és a fájdalommal se, a természetes szülést be is vállalnám. Viszont azzal is számolni kell, hogy nem tudom valami miatt hüvelyi úton megszülni (tágulás, faros baba stb), ezért néztem utána a császármetszésnek. Mivel van egyfajta rosszullétem a vér kapcsán, így az altatásos módszert választanám. Leírom a gyengébbek kedvéért, egyszer például mosogatás közben a pohár eltört és megvágta az ujjaimat, én azonnal pánikba törtem ki és ahogy ránéztem a kezemre azon nyomban össze is estem a tudat miatt, hogy úristen elvérzek, meghalok. Számtalan ehhez hasonló eset is előfordult már, ki lehet nevetni nyugodtan, ha valaki nem érti ezt meg.
Emiatt ha császármetszésre kerülne sor, csakis altatásba történne. Tehát lehetséges külön kérésre, ha szükség van rá, császármetszést kérni?
Én a tűtől vagyok rosszul.
sos császárom volt,két fájás között szurták az érzéstelenítőt a gerincembe,és ott abban a helyzetben fel se fogtam,meg se éreztem,annyira eltörpült a fájásokhoz képest a szúrás.
ha programozott lett volna,lehet én is pánikolok,de igy hogy esély sem volt bepánikolni előtte,nem is fogtam fel h vágnak meg vér és hasonlok.
Mucika, privát vélemény nem érdekel. Mit nem értesz, hogy a tudat is elég, hogy vágnak és máris rosszul leszek, pánikroham miegymás.
Az érdekel, hogy kérésre végeznek-e altatásban császármetszést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!