Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon félek a császártól!?

Nagyon félek a császártól!?

Figyelt kérdés
Kedden programozott császárom lesz, ha addig be nem indul magától, és nagyon nagyon félek..Tudom hogy ez önző dolog mert a Baba a legfontosabb, de én annyira parázok..Nyugtassatok meg hogy más is félt..Hogy fájni fog, hogy minden rendben megy e majd, hogy milyen lesz a felépülés, és hogy hogy fogok boldogulni a Babóval..Mindenki habos- babosnak festi le a szülést, és az anyaságot, de valahogy nekem a félelmem felülír mindent..Tökre szégyellem magam hogy csak én vagyok ilyen parás..Más is félt?
2015. jún. 12. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Már a császárosokat is hazaengedik 3 nap után. Mindkét császáromnál hazaengedtek.
2015. jún. 12. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

7 Magzat fekvése, anya életkora, egészségiállapota (magasvérnyomás stb.) és még sok sok minden. Ezek a két legjellemzőbb.

Haránt-és farfekvéses terhest, ha nem fordul be a baba, császároznak.Mindig.

2015. jún. 12. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
11 Akkor már ebben is fejlődtek, mondjuk én varratokkal nem is mentem volna haza az tuti:D
2015. jún. 12. 21:11
 14/18 A kérdező kommentje:
Azért kell a császár, mert nagy a baba fejmérete..azért írtam hogy ha beindul hamarabb, mert akkor is császár csak nem kedden hanem hamarabb..Örülnék neki ha megpróbálhatnám, mert lehet hogy meg tudnám szülni, csak közben benyakaltam a steptococcus b bacit, ami megint csak rizikó..Igazából eddig jobban örültem volna a császárnak a baba miatt, de mióta tudom azóta valahogy nem érzem olyan jó döntésnek..Már nem szólok senkihez az idegtől, nem veszem fel a telefont, és a páromon kívül senkinek nem mondom el hogy kedden mindenképpen megszületik, mert félek hogy hívogatak majd, és ki fogok a félelemtől borulni..Remélem engem is megszáll majd a béke, és nyugalom, és felülírja majd ezt az érzést az izgalom hogy amire annyit vártam, hogy láthassam a Kislányom, túllendít majd a hisztin..
2015. jún. 12. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
14 Majd akkor fogsz megnyugodni előszőr mikor kikerülsz az intenzívről, utána meg mikor hazamész és a babával együtt alszol egy jót (relative 1-2 óra lesz)..
2015. jún. 12. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:

surgossegi csaszarom volt ,12 ora vajudas utan ,teraranytalansag miatt.a gerincerzestelenitestol nagyon feltem ,de nem is lehet erezni szinte.az erzestelenites jol sikerult ,a mutet nem fajt ,viszont ereztem ,hogy "matatnak" bennem ,ez nem kellemes de meg mindig azt mondom oke.nekunk 24 (!) oraig nem volt szabad megmozdulni.pokoli volt ,de eltelt.folyton szurkaltak ,annak ellenere hogy be volt kotve az infuzio...plusz kateter ,plusz a hasambol kilogo cso...aztan masnap reggel a felkeles...kegyetlen volt.utana meg kb 3 nap ami miatt azt mondom ,hogy nem szulok tobbet.na meg hogy naponta 6 injekciot kaptam ,be volt csomosodva a derekam.ami meg brutalis volt az az,mikor a csovet kihuzzak.igaz ,csak egy pillanat de az nem semmi.meg a kateter miatt a pisiles is fajt ,nem mertem inni ,hogy ne kelljen...

sirva keltem fel az agybol minden alkalommal 3 napig.megmondom oszinten akkor meg a babara is csak raneztem es vittem vissza a csecsemosoknek.hozza tartozik ,en nem igazan birom a fajdalmat ,vervetel elott is felek pl.:)

de nekem pokoli volt ,most is lever a viz ha visszagondolok.ja de amitol meg feltem es kellemesen csalodtam ,az a varratszedes ,szerencsere azt meg sem erzed:)kitartas!!!:)

2015. jún. 12. 23:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb ilyenkor, ha az orvosoddal megbeszélve vagy a kórházi szülésfelkészítőn pontosan megtudod, mi a helyi menetrend, hogy "ne lógj a levegőben". (Pl. bent lehet-e apuka, borotválás, beöntés, érzéstelenítés, babát mikor láthatod, megőrzőbe vagy szobába tolnak vissza, ott ki lehet, fájdalomcsillapítás, vérhigító, oxitocin protokollja, varratszedés, hazaengedés... Két kórházban két császárom volt, a műtétet leszámítva, elég más volt a két koreográfia.)

Sajnos a szülés egy természeti esemény, nem lehet előre tudni, minden jól megy-e majd, úgyhogy tök jogos a félelem. Én az első után 2 hétre az intenzívre kerültem, mégis annyira szerettem volna még egy babát, hogy bevállaltam másodszor is - és semmi gond nem volt, pedig majd betojtam a félelemtől, főleg a terhesség vége felé. A babára kell koncentrálnod, hogy neki ez a biztonságosabb. Ha pedig már odaadják, nem lesz időd magadra és az sokat segít majd a gyors felépülésben :)

2015. jún. 13. 04:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Bocsi #5-ös de hadd tudjam már jobban, hogy az én császárom után mikor engedtek haza! Azt sem tudod, ki vagyok, hogyan olvastad akkor a zárójelentésemet?!?

2013. március 14-én 14:47-kor jött világra a lányom, és március 17-én 10:30-kor nyomták a kezembe a zárót. A 72 órát sem várták meg. Bajcsy kórház, Bp. X. kerület. Légyszi mellőzd az okoskodást, információ hiányában.

2015. jún. 13. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!