Félek a császártól, ti hogy készültetek rá?
Én is klausztrofóbiás vagyok, én sajna pánikrohamot kaptam elsőnél, a leszíjazott karjaimtól és az érzéstől, hogy tüdőtől lefelé nincs testem, de az egyik nővérke/műtős kihozott belőle. A fejemhez állt, folyamatos szemkontaktot tartott velem, nem engedte, hogy félrenézzek, és beszélt, kérdezett, elterelte a figyelmem, míg végül megnyugodtam annyira, hogy kontrollálni tudtam a légzésem és már magam is úrrá tudtam lenni az érzésen.
Egyébként nem vészes az egész, pár perc és láthatod a babát.
Nem tudom, hogy lehet erre felkészülni, valószínűleg ez egy jó megoldás lehet, hogy megkéred az egyik műtőst, hogy terelje el a figyelmed, és beszéljetek valami másról. Semmiképp se úgy menj be a műtőbe, hogy jaj, úgyis pánikrohamot fogok kapni, mert akkor tuti, hogy fogsz.
Ha jól értem, neked nem is a szokásos félelmeid vannak (fájdalom, felépülés, stb), hanem a pánikroham miatt félsz.
Nekem február végén esedékes a következő császár, de nem igazán készülök rá. Úgyis csak pár perc az egész, még ha el is kap megint, hamar vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!