38 hetes Kismamák, hogy vagytok? Császárom lesz valószinüleg. Kedves kislányom bele van seggelve a méhszájamba, kicsit félek a császártól. Tapasztalatok?
Nekem kb 2napig fájt utána csak akkor ha nagyon nevettettek. Nagyon szépen gyógyul a kapcsok helye alig látszik.
11hetes + 1napos baba anyukája
Ki leszel írva egy időpontra, tuti nem hordod túl, ha már eldöntött császár.
Nem kell aggódni, teljesen kibírható. A gerincérzéstelenítést nem is érzed, mert előtte is kapsz egy pici szurit oda, így a rendes bökést nem érzed.
A műtét alatt húzkodást érzel, de fájdalmat nem. Nekem nagyon jó élmény maradt, bármikor visszamennék. Az első pillanattól láttam Őt, semmi sem maradt ki.
Az első felállás rossz, menni kell, mozogni, akkor hamar jól leszel.
Én is 38 hetes vagyok, tapasztalatom még nincs, de ki fogjuk bírni, nyugi!
Nekem is császár lesz, de ne agyalj ezen, kb. tudhatod már mire számíts, ha ott olvasgatsz, amúgy meg majd kiderül és a babáért megéri, kibírtad ezt a 9 hónapot is!
Ne szüld meg farosan, tiszta butaság, azt mondta nekünk egy idősebb tapasztalt prof, hogy ma már alig van olyan orvos aki faros babát biztonságosan világra tudna segíteni...
Én azért kérdeztem mert én farfekvéses voltam és féltem hátha nálunk sem fordul meg a baba... Anyukámat teljesen szétvagdosták... (még a fenekét is) még ma is megkönnyezi ha vissza gondol, pedig csak két kilós koraszülött voltam... + végig életveszélyben van a baba és a mama is.... 36+6 km
Szia!
Én pont az ilyen esetek miatt szoktam az orvos fogadást javasolni.
Szerintem ha mész NST-re biztosan neked is megnézi doki az eredményedet akkor tőle kérdezd meg.
Ha jól értem Szfváron szülsz? Ott úgy tudom, hogy 1 hetet hagynak túlhordani. Állítólag akkor 1-2 naponta kell nst-re menni.
Én is oda járok, ma vagyok 38 hetes. :) Már kicsit nehezen bírom, jó lenne már babázni. :)
Egyébként engem is császároztak ott a kisfiammal, úgyhogy ha van kérdésed nyugodtan kérdezz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!