Császár legyen megint vagy normál szülés? Tapasztalatok?
21 hónap lesz a 2 gyerkőc között. Első fiam faros volt, császároztak, 3 nap után otthon voltam panaszmentesen. Semmi rossz élményem nincs. Most azt mondták szülhetek normál módon is. Nem tudom melyik lenne jobb. A császárnál már tudom mi hogy megy, viszont akkor programozott lenne és a seb miatt nehezebb lenne a nagyobbik fiammal... A sima szülés mellett szól h nincs seb a hasamon, tudom emelgetni a nagyobbat, előbb tudok mozogni rendesen. De félek h a szülés elhúzódik sokáig meg gátmetszés...
Írjátok meg milyen volt a 2. szülés ha az első császár volt.
Köszönöm!
33 hetes km
szia, nekem az első volt normál szülés, a második sürgősségi császár, mindenképpen a sima szülést választanám, ha a babát, és persze engem sem veszélyeztetne. A gátsebből felépülve olyan jó volt együtt lenni újra a férjemmel, míg a császár után hónapokig fájt (nem tudom miért), szóval ha ettől tartasz, akkor ne félj :).
Sokáig pedig nem hiszem, hogy hagynak vajúdni, elvileg ha kicsi a korkülönbség (mint pl. nálatok), akkor hamarabb és gyorsabban jön a következő baba.
Egyébként tényleg engedik simán szülni 2 éven belül is? Nagyon nagy eséllyel indulsz, hogy támogatnak!
Külföldön élünk, és itt azt mondta a doki h nincs akadálya. :) Köszi a biztatást! Úgy döntöttem megpróbálom a normál szülést ha minden rendben lesz. :) Végül EDÁt kérhetek, szóval a fájdalomtól nem félek. Meglátjuk mi lesz.
Köszönöm a válaszokat! Ha van még sztori akkor jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!