Mostanság van olyan aki farosan hordta ki a babáját és szülte meg úgy, hogy faros maradt? Császár vagy normál szülés volt? Mekkora volt a babó? Gyakori a farfekvés?
Én sem tudok statisztikát mondani, csak saját tapasztalatot.
Nálam 100%-os. Mindkét gyermekem faros volt, és mindkettő császárral született. Szó sem volt hüvelyi szülésről, mert nagynak saccolták a babát, 3850 gramm és 59 centi lett. 2. babánál pedig már programozott volt a műtét az előzmények miatt. Ő 3750 grammal és szintén 59 centivel született a 38. héten.
Sziasztok!Nekem is van saját tapasztalatom faros szülésről.11hónapos lesz már a kislányom.De ez a téma még mindig foglakoztat.
Első szülésem volt,végig faros volt a kis hölgy.Azt mondták,hogy nem lesz nagy baba,és mivel nem éri el a 3500grammot így mehet a normál szülés.Én nagyon féltem,hogy valami baja lesz.Már 5nappal hagyták,hogy túl hordjam,és úgy indították.Reggel fél6kor sétáltam be a szülőszobára,és negyed 3kor megszületett az én hercegnőm.3710grammal és 59cm-vel.(kicsi baba mi!!! )
Szinte semmi fájdalmam nem volt.Természetesen gátmetszés volt.
Imádom a saját történetünket,de sokszor végig gondolom,hogy szerencsénk volt.Annyit olvastam,hogy oxigén hiányos lett a baba stb.
Az igaz,hogy nálunk a szüléskor 3orvos volt bent,közüllők,az egyik az osztályvezető fő FŐ orvos.
Örülök,és köszönöm,hogy már ennyien írtatok.Nagyon érdekel mások véleménye ebben a témában.
4-es vagyok. Hát nem tudom, nem volt valami husi a kisfiam amúgy, olyan volt, mint a többi baba. Szerintem a csontozata más, vagy nem tom.
3710grammos 50centis kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!