38 hetes Kismamák, hogy vagytok? Császárom lesz valószinüleg. Kedves kislányom bele van seggelve a méhszájamba, kicsit félek a császártól. Tapasztalatok?
Nekem is faros a babám, mi a 36. héten vagyunk, de egyre kisebb az esélye, hogy megfordul, ezért valószínű a császár.
Nekem sincs fogadott orvosom, de általában a faros babákat programozottan császározzák, és nem hagyják túlhordani, mert elég rizikós, ha spontán folyik el a magzatvíz, mert maga alá sodorja a köldökzsinórt, ami kockázatos, azért nem várják meg általában 40. hetet sem, nemhogy túlhordásban legyen a baba.
Szerintem kérdezd ki az SZTK-s dokit, védőnőt, hogy ott a helyi kórházban, klinikán mi a protokoll ilyenkor. Biztos tudnak segíteni.
10/12 ! :) Igen itt szülök :) kicsit félek a túlhordástól rossz dolgokat hallottam róla . Kisfiadat túl hordtad? Áhh már nagyon kényelmetlen sehogy se jó. Tiéd is nagyon aktiv??? hány kilós most?:) van olyan doki akire azt mondod hogy na őő jó szülész orvos? már nagyon jó lenne babázni :) Császárt hogy viselted? Bocsi a sok kérdésért :/:)
Köszönöm előre is a válaszodat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!