Beindult a szülés aztán leállt? Tapasztalatok?
Én igy voltam az elsőnél. éjfélkor olyan 10-15 percesek voltak. mire kórházba mentünk (5 óra) 7 percesek lettek. majd délután 1 fele visszament 10-20 percesekre. és nem is tágultam. ekkor kiraktak az osztályra. és este 11 kor elfolyt a magzatvizem és egy óra múlva a karjaimba volt a kisfiam!
Bármikor elkezdődhet!
Másodiknál mikor fájásaim voltak egy kád meleg vízbe belefeküdtem. na ott kapásból 5 percenként jöttek.onnantól 5 óra múlva a kezemben volt a kislányom
köszönöm!
remélem hamarosan te is a karjaidba tartod!
Első lesz?
Szia!
Első terhességemnél 38 hétre indult meg magától, aztán a kórházba megállították(mai napig nemtudom az okát)
Aztán 41 hétre szültem
Másodiknál 37 hetesen megindult, egy újnyira kinyíltam , és abbamaradt magától. Őt is 41 hétre szültem.
Könnyű szülést kívánon!
Ha van kádatok és ismét rendszeres fájásaid lesznek akkor nyugodtan feküdj bele egy nagy kád meleg vízbe!
Feltéve ha van kádatok és nem zuhanyzó!
Akkor viszont folyasd a derekadra a meleg vizet meg a pocidra!
Köszönöm szépen a tanácsot!
És gratula a picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!