Mi van ha nem fogadok orvost, csak szülésznőt? Lehet ilyet? Tapasztalatok?
ezt a szülésznő tudja.
én így akartam, de a szülésznőm azt mondta, így nem tud vállalni, mert voltak rossz tapasztalatok.
Köszönöm a válaszokat!
Megfogadom a tanácsokat.
Igazából dúlával szeretnék szülni majd és szülésznővel.
Több ismerősnek rossz tapasztalatai vannak arról, hogy a fogadott orvossal csak a baj volt, ezért fontolgatom, hogy orvost nem fogadnék.
Olyan embereknek fizetek inkább majd, akik velem fognak foglalkozni, és az én fájdalmaim csillapítása, és a szülésem segítése lesz a fontos.
Eddigi tapasztalataim szerint orvost fogadni felesleges. A szülésznő fontosabb, ő a lényeg.
Annyi de annyi általam ismert nő járt úgy, hogy a fogadott orvosa valamiért nem tudott ott lenni a szülésnél, és a többi orvos, akik épp szolgálatban voltak, kutyába se vették, amiért ő fizetett valakinek, "akik nem ők"...
Persze a szülésznővel is lehet ugyanígy járni, de én azért mindenképp fogadni fogok, ha úgy döntök hogy szülök még, hiszen a "munka oroszlán részét" ő végzi, oly mindegy hogy épp melyik orvos van bent.
1-es vagyok, elnézést, e voltam gépközelben, de látom, nem is baj, mert csak lepontozott mindenki.
nem részletezem, csak segíteni szerette volna egy tanáccsal: fogadj szülészorvost, ha csak 1 módod van rá, mert nem csak szüléskor lesz belőle gondod, hanem a terhesgondozás alatt is. míg mások dokik által adott mobilszámokon egyeztetek időpontot, aki odasétál, azt elküldik, elzavarják, váratják, stb. én ilyeneket hallottam. nem tudom, a dúlák mennyire hasznosak, de ha érzéstelenítés kell, v a szülés megindításáról v esetleg császárról (v épp nem császárról) van szó, akkor csak és egyedül a doki dönt. én nem bíznám ezt egy ügyeletesre, 50-50% hogy kifogj egy normálisat.
olyat is tudok, akit nem vettek fel szülőszobára 3 ujjnyival, mert kevés volt a hely, és a váróban tartották órákig. közben kitágult, nem kis fájdalommal, majd mire hajlandók voltak megvizsgálni és szülőágyra tenni, a baba kifáradt, szívverése lelassult és tolták is a műtőbe. csak ennyin múlik.
egyébként vannak olyan rendes dokik is, akiket megfogadsz és nem húznak le havonta 10 rugóval a magánrendelésen. embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!