Nagyon fáj a szülés, milyen érzés?
Figyelt kérdés
Hét hónapos terhes vagyok, július huszonkilencre vagyok kiírva. Ez a baba lesz az első gyermekem, bevallom kicsit félek hogy nagyon fájni fog.2015. máj. 25. 12:28
31/43 anonim válasza:
Kedves 29-es, szerinted egy olyan kérdésre, hogy "milyen a szülés" csak azoknak szabad válaszolni akiknek kipottyant a babájuk, nehogy megijedjen az aki ezt a kérdést feltette, tehát valószínüleg érdeklik a tapasztalatok?? aztán majd jól meglepődik a kérdező, hogy basszus ez fáj, tényleg, az sokkal jobb lenne neki..
32/43 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, hogy legyek túl rajta
2015. máj. 27. 15:48
33/43 anonim válasza:
tul leszel, es szerencses dolog hogy mi oszinten irtunk neked, enis orultem volna ha valaki igy konkretan leirja milyen volt szamara a szules, attol fuggetlenul, hogy nincs ket egyforma. egyaltalan nem remisztgetes szandekkal, hanem mert ez van. nem leanyalom. de tul lenni tul leszel te is, ahogy mi is. mi csak segiteni akartunk, nem kellene kritizalni senkit eppen ezert, aki leirja, hogy faj a szules...es meg egy jo tanacs, ha elfogadod, inkabb most pihenj sokat amugy, mert miutan tul vagy a szulesen, ami remeljuk gyors lesz es konnyu, akkor utana mar alig fogsz tudni aludni mert egy bebi 0-24-et igenyel. de ha van segitseged akkor azt is tul lehet elni, viszont az elso par het huzos- es ez sem remtortenet, hanem a szaraz valosag.viszontemellett nagyon sok olyan pillanat is adatik ami kincsnek szamit. sok sikert!
34/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, amint meglesz a baba, megírom, képet is megpróbálok feltölteni
2015. máj. 27. 17:53
35/43 anonim válasza:
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Mások vagyunk. Nem tudhatod, hogy neked milyen lesz. Nekem 2 lányom van, két és fél év különbséggel. Mindkét szülésem gyorsnak mondható. Az elsővel du.4 körül kezdtem vajúdni, de gyenge fájásaim voltak csak (mégis tágultam). Este 7re bementünk a kórházba 10:10re megszületett mindennel együtt. :). Ezt úgy értsd, hogy adatfelvétel, vizsgálat, zuhany, szülőszoba elfoglalása, nstre kötés, burokrepesztés.A 4. tolóra kint volt. A második leányzóm még gyorsabb volt. Hajnal 1-2 körül kezdett fájni (menszi szerű görcsök) 4 re bementünk a kórházba, szintén mindennel együtt, egy szál szülésznővel (nem ért be az orvos) 6:50re gátvédelemmel megszületett a kisebbik manóm.Azt nem mondom, hogy nem fáj, de mivel gyorsan tágultam időm sem volt felfogni a fájdalmat. Csak azért írom, hogy ne hasonlítsd magad senkihez, mert nem tudhatod neked milyen lesz. Ez genetika! Nekem azt mondták erre születtem. :)
36/43 A kérdező kommentje:
[link] Ez még nem én vagyok, de anyukám azt mondta hogy én is ilyen boldog leszek.
2015. máj. 28. 14:31
37/43 A kérdező kommentje:
Nem várta meg az időt, ma hajnalban megszületett. Kislány 53 cm és 3669 g [link]
2015. júl. 8. 18:50
38/43 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Na és mennyire fájt? :)
39/43 A kérdező kommentje:
Nagyon fájt, három és fél órán át vajúdtam vele. De azt mondom, hogy életem legszebb fájdalma volt :) Olyan jó volt utána a kezembe fogni. :)
2015. júl. 8. 19:30
40/43 anonim válasza:
Gratulálok, nagyon cuki. Jó babázást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!