Milyen erzes a szules? (tobbi lent )
Ez engem is érdekel.
Én most vagyok terhes :)
Barátnőm azt mondta, hogy ne próbáljam meg elképzelni, hogy milyen lehet és ne hasonlítgassam semmihez, mert nem lehet, annyira fáj.
Ő úgy fogalmazott, ha bejött volna valaki és fejbe lövi (na jó, ez erős túlzás nyilván), akkor megköszönte volna.
De most kicsit megnyugodtam én is, hogy erősebb menzesz görcshöz hasonlítjátok.
Ezek a görcsök jelentkeznek egyre sűrűbben, ugye? Lehet, hogy hülye kérdés, de a tágulás fáj? A kitolás a legfájdalmasabb része utána vagy hogy képzeljük ezt el?
2. válaszoló, nagyon sajnálom a babádat! :(
Nekem nem olyan volt, mint a menstruációs görcs, a baba elhelyezkedése miatt én a derekamban éreztem a fájdalmat. Kezdetben tompább nyilallás volt, ami lassan erősödött, aztán ugyanolyan lassan elmúlt. Ez jött egyre gyakrabban és egyre fájdalmasabban. A végén annyira fájt, hogy alig tudtam levegőt venni. Mondjuk én majdnem 33 órán keresztül vajúdtam, már nagyon kikészültem a végére. Ott én is játszadoztam a lelövetés gondolatával. Nekem a kitolás megváltás volt, ott annyira koncentráltam arra, hogy minél hosszabban nyomjak, minél előbb kint legyen a baba, hogy a fájdalmat nem is éreztem.
Nem volt minden rendben, a magzatvíz fertőzött volt, a babám fertőzést kapott, ezért 8 napig bent tartottak minket, én pedig rengeteg vért vesztettem, hetekig tartott valamennyire felépülni. Én nem is tudok semmi szépet mondani a szülésről, mert az enyém nem volt az. De legalább mindketten épen megúsztuk.
3-as nagyon sajnálom a babádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!