Milyen erzes a szules? (tobbi lent )
Figyelt kérdés
Kinek milyen volt a szules , minden rendben volt ? Mihez hasonlitanatok a szulesi fajdalmat ?2014. nov. 26. 18:26
21/25 anonim 

válasza:

A burokrepesztés nem fáj. Ha ki van tágulva az ember, akkor gyakorlatilag a burkot már nagyon jól eléri a doki. Nekem a baba fejét is érezte. :) A gátmetszést én nem is éreztem ott és akkor. A férjem mondta később, hogyan csinálták. Elmesélte, hogy ollóval vágták szét, de tényleg, meg sem éreztem. Utána viszont hetekig csípet, főleg, ha pisiltem.
22/25 anonim 

válasza:

Nekem a varrásnál nem adtak érzéstelenítőt. Én éreztem, de ki lehetett bírni, mert oda tolták mellém a kiskocsiban a kisfiamat és Őt nézegethettem közben, ahogy elsőnek barátkozik a környezettel, próbálja nyitogatni a kis szemét és körbenézni, hol is van most pontosan. Nem is érdekelt, hogy mit csinálnak odalenn velem. Ez már a szüléshez képest olyan apró fájdalom volt, hogy nem izgatott. :)
23/25 anonim 

válasza:

Köszönöm mindenkinek a részvétnyilvánítást! Egyik válaszoló kérdezte, hogy volt-e azóta pozitív szülésélményem?! Kedves válaszoló!! Sajnos, NEM!! Ez a borzalmas tragédia alig hét hónapja történt velünk, még nincs útban baba! Igazából nagyon megviselt a szülésem, maga a testi része is... mint írtam sokáig vajúdtam, két éjjel és egy délelőtt! Nekem a kitolás is nagyon fájt... és a kézi burokrepesztés is hosszú és fájdalmas volt! ....
Mindenkinek GRATULÁLOK!! Csodálatos lehetett magatokhoz ölelni, Piciny Babátokat!!
24/25 anonim 

válasza:

Nekem inditott szulesem volt, csak 1 ujjnyira voltam tagulva, egy szondat tettek fel, azzal repesztettek meg a burkot, de semmit nem ereztem, csak a vizet utana, hullamokban jott. Meg kozbe at is kelletg setalnom a szuloszobaba. Ott rogton rakotottek az oxitocinra.
25/25 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat :)
2014. nov. 27. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!