Veszpremben, hogy zajlik a szules es az azt koveto nehany
nap?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan irjon aki ott szult az utobbi idoben. Mit varnak el( gondolok itt a gyerek ruhaira, apolasi szereire, pelenkra) mit adnak, mit kell vinni? Aztan az is erdekelne, hogy en mit vigyek magamnak........nagyjabol tudom, de pld adnak-e haloinget es abban kell lennni, vagy a sajatban? Hogy zajlik a szoptatas, furdetes........mennyire segitokeszek? Varratszedes abban a par napban van, vagy utolag kell visszamenni? A Kicsi anyakonyvet helyben intezik, vagy szinten utanajarasos?Milyenek az orvosok, noverek? Tudom, sok ez egyszerre, de elso baba, nem ismerem a korulmenyeket. A vedonom meg szinte semmit nem mond el! Koszi!!! :)
2014. nov. 22. 12:35
1/3 anonim válasza:
Szia! Bár kisfiam már 3 éves, gondolom lényegében a dolog nem változott. Gyereknek ruhát csak a hazavitelre kell vinned, ott adnak. Pelust azért párat vigyél, de azt is napi 5 öt adnak.Ápolási szert,popsikrémet, mindent adnak.Azért popsitörlőt vigyél. Fürdetni nem te fogod, veled van a baba egész nap, de fürdetni az ápolók fürdetnek.Hálóinget saját fürdőszobaszettet magadnak vinni kell, sajátba alszol. Szoptatás a baba igénye szerint, hiszen egész nap veled van.Van egy kis tologatós ágyikója, abba közlekedhetsz vele a folyosón/persze csak a babás részlegen/ :-).Szopi előt és után mindig sújmérés. A mi időnkben a mi szobánkba nem volt mérleg, sújmérésre a folyósóra toltuk ki őket.Segítőkészek, csak kérdezni kell. Varratszedés ott, abba a pár napba, nem kell viszamenni.Kicsi anyakönyvét is ott intézik, nem utánajárós. Remélem segítettem. Ezek alap dolgok, nem hiszem hogy sokat változott azóta.
2014. nov. 22. 14:50
2/3 A kérdező kommentje:
Halas koszonet Neked!!!!!!! ;)
2014. nov. 22. 15:15
3/3 anonim válasza:
Én is most fogok ott szülni pár napon belül már remélem...
Amit én még tudok: szüléshez nem adnak hálóinget, két ágyas szobák vannak, fürdetés kora este van aminél segítenek de nekünk kell már csinálni, pelenkát kell vinni napi 4-5 kb, szülés után saját hálóingedben vagy, felújították a szülészetet, szerintem jó lett. Az orvosok között sok a fiatal, eddig aki vizsgált mind rendes volt, a szülésznők is. Papírokat ott intézik. Popsitörlőt kell csak vinni, más ápolási szert adnak. Nekem még mondták h vigyek mellszívót - kézit vettem. Viszek melltartóbetétet is. Mellbimbóra krémet. Algopyrint, körömvirágkrémet is mondta a védőnőm. Én viszek a szüléshez egy hálóinget amit nem sajnálok, és két darabot a három napra, meg egy melegítő alsót polóval. És hasleszorítót is vettem, azt is javasolták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!