Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan 2 hettel a huvelyb...

Szules utan 2 hettel a huvelybemenetben tapinthato dudor, visszamegy magatol meg a 6. hetig vagy mar igy marad? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Huvelyfali servre gyanakszom, rosszabb esetben meheloeses, 2.szulesem volt. Meg vagyok ijedve. Menjek azonnal dokihoz vagy "raer" a 6 hetes kontrollig? El lehet kezdeni mar ilyenkor az intimtornat?
2014. okt. 26. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagtak vagy repedtel? En 4 hettel a szules utan jartam igy. Nagyon megilyedtem, a varrataim sem szivodtak fel, hiaba felszivodossal vartak. En rogton visszamentem a dokihoz, es be volt gyulladva a belso varrat. Mikor kiszedte jobb lett, de nekem meg mindig erzekeny, kivul belul. 4,5 honapja szultem.
2014. okt. 26. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Kezd el nyugodtan az intimtornát, nekem a dokim azt mondta, a szülés után akár másnap lehet már kezdeni!

Alakulni fog még sokat, ne aggódj!

2014. okt. 26. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
6. hétig még nagyon sokat változhat. Nekem a méhszájam volt teljesen lent, 8. héten mentem vissza, akkor már minden rendben volt az orvos szerint. Pici sérvem azért lett, de arra nem is mondott semmit és mostmár az is rengeteget javult, igaz eltelt 7 hónap már.
2014. okt. 26. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat, megnyugtattatok.

Holnap mindenképpen beszélek a dokimmal, remélem ö is megnyugtató választ ad.

Milyen intimtornát lehet csinálni? Járjak el valamilyen tanfolyamra?

2014. okt. 26. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Kriston intim torna könyvem van, teljesen jól el lehet sajátítani könyvből :)
2014. okt. 27. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!