Császár után has fájás, varrat felett dudor az egyik oldalán csak, ez normális?
Nekem varratszedés nem volt, de dudor igen! Pár hónaposan már nem éreztem. A doki azt mondta normális, hisz varrva volt a bőr. - Mikor az anyajegyemet szedték le, ott varratszedés után ott volt a dudor mindkét oldalon, ahol megcsomózták a varratot :)
Viszont nem fájt a hasam. Ez ügyben hívd fel a dokidat!
Első vagyok..
Fogd már vissza magad egy kicsit, hogy miket írkálsz. Nem vagy te nekem senkim.
Feltettél egy kérdést (ez egy kérdezős oldal), én meg válaszoltam rá.
Volt egy orvosod, aki csinált rajtad egy nagy hasi műtétet, és te ahelyett, hogy hozzá fordulnál elsőként, vadidegeneket kérdezgetsz. Ebből csak neked lehet bajod senki másnak, és téged minősít a stílus, ahogy írsz.
Szép napot, és jobbulást!
De éppen lehet hogy egy császár után a kérdezőnek nem ahhoz lesz kedve hogy elmásszon az orvoshoz. Miért ne tehetne fel kérdést? Kicsit már irritáló hogy bárki feltesz akármilyen kérdést mindig vannak ilyen bunkó emberek akik leoltják egy pillanat alatt. Bazz, az ilyenféle véleményekre nem kíváncsi senki...én is be lettem volna kicsit kakilva ha ilyen dolgokat észlelek magamon, és igenis ha tehetem inkább először itt informálódok mint elmegyek vagy felhívom az orvosomat...ja és igen, a kérdező feltett egy kérdést, de te nem válaszoltál rá, csak okoskodtál hogy éppen mit kellene csinálnia...ez nem válasz volt.
Kedves kérdező! Nekem igaz még csak természetes szülésem volt, de nővérem is császárral szült és neki is megvolt a dudor és a fájás, az orvos azt mondta normális. Jobbulást, és jó egészséget a Babucinak és Neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!