Ejjel fel 12 ota gorcsol a hasam alja, de nem elviselhetetlenul. Mertem az idot, eloszor 6 percenkent, aztan 5ercenkent. Zuhanyoztam is es amig a meleg viz alatt alltam, addig nem volt gorcs, ez kb 20 perc volt.
Masodik baba,de az elsovel nem voltak fajasaim, surgossegi csaszar volt.Most 36+2 hetes vagyok. Induljunk a kh-ba? A kisfiamat nem szeretnem foloslegesen rangatni az ejszaka kozepen. Tanacstalan vagyok....
2014. nov. 5. 03:42
1/6 anonim válasza:
Korai lenne még, reméljük nem lett belőlük semmi. Ha zuhi alatt elmúlik, akkor jóslónak mondják, ha a zuhany erősítő rajta, akkor igazi.
2014. nov. 5. 06:27
2/6 anonim válasza:
Hogy vagy?szerintem még nem igazi fájások ha a meleg víztől elmúlnak.
2014. nov. 5. 06:58
3/6 anonim válasza:
Szerintem joslo, meg akar tul is hordhatod veluk. Nekem az utolso 4 hetben voltak eros josloim..
2014. nov. 5. 07:21
4/6 anonim válasza:
Ezek csak jóslók szerintem. Annyira azért már nem korai, én is 36 hetesen szültem, hivatalosan korababa lett a fiam, de egy nappal sem voltunk benn többet a kórházban, mint más. Annyi volt csak, hogy kissé soványka volt és nem volt a bőre alatt még annyi zsír, ezért inkubátorban melengedték. Azért is gondolom, hogy jósló, mert elég össze-vissza jöttek és a meleg víztől elmúltak. Nálam az 5 perces fájások már nagyon durvák voltak. Mi tényleg a nagykönyv szerint mentünk, 20 perces, 10 perces, 5 perces, 2-3 perces fájások. Elsőnek 20 másodpercig tartottak, majd a végén már 1 perces fájást követett egy pár másodperces szünet. Mondjuk mi tudtuk, hogy mi a szitu, mert elfolyt a víz és rá fél órával jött az első 20 perces.
2014. nov. 5. 09:58
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Koszonom h irtatok. Vegul bementunk a korhazba. Csinaltak ctg-t ami jo lett, megneztek a mehszajat, teljesen zart. Arra jutottak, h joslok. En is igy gondoltam, de a csaszar hegem miatt is aggodtam. Uh nem volt, Angliaban elunk,itt nagyon nem szokas.
Azt nem is irtam, h nem csak a zuhanyzasra, de a setara is elmulik a fajdalom. Szoval csak fekve erzem. Masnak is volt igy?
2014. nov. 5. 14:33
6/6 anonim válasza:
Nálam már a 35. héttől kezdve a séta miatt erősökdtek a fájdalmak, amint lefeküdtem enyhültek, de ez is mindenkinél máshogy van. ekkor már a gép ki is mutatott rendszeres fájásokat, csak aprókat, és 3 cm-re tágultak a 36. hetemen. csak a 37. hétig bírta ki, de így is 3,20 lett. szóval ráérsz még :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!